«Άπιαστος» ο Μπότας στην τρίτη ημέρα δοκιμαστικών

«Άπιαστος» ο Μπότας στην τρίτη ημέρα δοκιμαστικών

«Άπιαστος» ο Μπότας στην τρίτη ημέρα δοκιμαστικών

Η Mercedes επέστρεψε στην κορυφή με τον Βαλτέρι Μπότας, ο οποίος κατάφερε να κάνει τον γρηγορότερο γύρο της ημέρας στην πίστα της Βαρκελώνης.   

Η έκτη και τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμαστικών στη Βαρκελώνη, μόλις ολοκληρώθηκε. Ο Βαλτέρι Μπότας κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο γύρο της ημέρας και μάλιστα, με ικανοποιητική διαφορά από τον χθεσινό του Φέτελ (-0,645''). 

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Μπότας κατέχει και το ρεκόρ γύρου σε όλες τις ημέρες των δοκιμαστικών, κάνοντας χρόνο 1 λεπτού και 15,732 δευτερολέπτων στην τρίτη ημέρα. Ο πιλότος της Mercedes είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό σήμερα και δείχνει να τα έχει «βρει» απόλυτα με το νέο μονοθέσιο. 

Μετά τον Μπότας, σειρά είχε ο Φερστάπεν, ενώ τρίτος είναι ο Ντάνιελ Ρικιάρντο. Ο Σαρλ Λεκλέρ βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πέμπτος ο Λιούις Χάμιλτον, έκτος ο Εστεμπάν Οκόν και από εκεί και μετά, οι Πέρεθ, Σάινθ, Ράσελ και Κβίατ συμπληρώνουν τη δεκάδα. 

Ο Γκροζάν, ο Ράικονεν, ο Μάγκνουσεν και ο Άλμπον ακολουθούν. Να σημειώσουμε ότι ο Μάγκνουσεν έχασε αρκετό από το χρόνο του καθώς αντιμετώπιζαν ένα πρόβλημα με τον συμπλέκτη του αυτοκινήτου του, ενώ ο Άλμπον είχε μια έξοδο από την πίστα το πρωί, στη στροφή 12. Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά οι χρόνοι. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Βασικές γνώσεις για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού