Φέτελ: «Δεν αγχώνομαι για την ανανέωση του συμβολαίου μου»

Πέτρος Σηφαλάκης
Φέτελ: «Δεν αγχώνομαι για την ανανέωση του συμβολαίου μου»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ λέει ότι αυτή την περίοδο, έχει πολύ σημαντικά πράγματα να ασχοληθεί και δεν «προλαβαίνει» να σκεφτεί τι θα γίνει με το συμβόλαιό του, αν θα ανανεωθεί ή όχι.

Όταν ξεκινούσε η συνεργασία του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari, οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες, όμως τελικά οι επιδόσεις του δεν ήταν αντάξιες. Ο Γερμανός οδηγός είναι χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο ταλαντούχους στη Formula 1 αυτή τη στιγμή, ωστόσο δεν διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του και πολλά σενάρια έχουν γίνει για το μέλλον του και το αν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο από την πλευρά της Ferrari.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, υποστηρίζει ότι την τρέχουσα περίοδο έχουν πολλά πράγματα να ασχοληθούν και δεν σκέφτεται καθόλου το συγκεκριμένο θέμα, καθώς έχει εστιάσει στη φετινή σεζόν. Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει στο τέλος του 2020, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρ υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας, μέχρι το τέλος του 2024.

Οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ

«Δεν με αγχώνει το ζήτημα με την ανανέωση του συμβολαίου μου. Όχι περισσότερο από την τελευταία φορά που ήμουν στο ίδιο σημείο, τρία χρόνια πριν. Αυτή τη στιγμή είμαστε πάρα πολύ απασχολημένοι με διάφορα πράγματα οπότε δεν το σκέφτομαι καθόλου. Ο χρόνος θα δείξει. Δεν αλλάζει κάτι αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε τι θέλουμε να επιτύχουμε, που θέλουμε να πάμε και που είμαστε τώρα. Η απάντηση λοιπόν, είναι ότι δεν το σκέφτομαι καθόλου. Όταν είδα ότι ο Σαρλ ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 χάρηκα. Έχουμε καλές σχέσεις. Φυσικά βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό σημείο της καριέρας του σε σχέση με εμένα. Αυτό όμως δεν νομίζω ότι μετράει τόσο πολύ» είπε ο Φέτελ.

Ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari στη Formula 1, σχολίασε: «Ο Σεμπ, όπως έχω ξαναπεί, είναι η πρώτη μας επιλογή. Έχουμε ένα εκπληκτικό δίδυμο οδηγών, πιθανότατα το καλύτερο στη Formula 1 και είμαι πολύ περήφανος. Ξεκινήσαμε τις συζητήσεις, σύντομα θα ολοκληρώσουμε με αυτές και θα δούμε τι είναι καλύτερο για όλους μας. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουμε σε συμφωνία. Ξέρω τον Σεμπ εδώ και πολλά χρόνια, όχι από τη θέση του επικεφαλής αλλά ως τεχνικός διευθυντής που ήμουν. Από την πλευρά μου, πέρυσι, ήταν πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε να γνωριζόμαστε καλύτερα. Έχουμε καλές σχέσεις. Θα συζητήσουμε για αυτό πιο αναλυτικά στη συνέχεια της χρονιάς».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!