Ο Κούμπιτσα θα οδηγήσει πρώτος τη νέα Alfa Romeo 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Κούμπιτσα θα οδηγήσει πρώτος τη νέα Alfa Romeo 
Τα δοκιμαστικά της Formula 1 στη Βαρκελώνη θα ξεκινήσουν στις 19 Φεβρουαρίου και ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θα βάλει πρώτος χέρι στο νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας!

Πριν από τον Κίμι Ράικονεν και τον Αντόνιο Τζιοβινάτσι θα οδηγήσει ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα τη νέα Alfa Romeo C39 του 2020 στις χειμερινές δοκιμές που θα γίνουν, στην πίστα της Βαρκελώνης. Ο Πολωνός πλέον έχει τη θέση του αναπληρωματικού οδηγού και οδηγού εξέλιξης στην Alfa Romeo και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του αυτοκινήτου.

Οι δοκιμές θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου και εκεί θα δούμε και για πρώτη φορά το μονοθέσιο στην τελική του μορφή, αφού στην παρουσίαση που έγινε, δεν αποκαλύφθηκε πλήρως. Ο Κούμπιτσα θα οδηγήσει στο πρωινό σκέλος των δοκιμαστικών και ο Τζιοβινάτσι στο απογευματινό. Ο Κίμι Ράικονεν, θα αναλάβει τη δεύτερη ημέρα.

Στη Formula 1 και στο DTM

Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα, συνεχίζει να ασχολείται με τη Formula 1 και αφού έφυγε από βασικός οδηγός της Williams, πήγε στην Alfa Romeo. Πέρυσι, ο Πολωνός κατάφερε μόνο μία φορά να φτάσει στη δέκατη θέση τερματισμού ενός αγώνα και έδωσε στην ομάδα του τον έναν και μοναδικό βαθμό που συγκέντρωσαν σε ολόκληρη τη χρονιά. Εκτός από οδηγός εξέλιξης της Alfa Romeo, θα ξεκινήσει να τρέχει και στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού DTM με την ομάδα της BMW.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!