Χάμιλτον: «Αστείες οι δηλώσεις του Φερστάπεν» 

Πέτρος Σηφαλάκης
Χάμιλτον: «Αστείες οι δηλώσεις του Φερστάπεν» 
Ο Μαξ Φερστάπεν πριν από μερικές ημέρες σχολίασε ότι ο Λιούις Χάμιλτον είναι ένας καλός πιλότος αλλά όχι και... θεός και ο Βρετανός, απαντάει με το δικό του τρόπο.

Ο Λιούις Χάμιλτον μετρά έξι Παγκόσμια Πρωταθλήματα και η κυριαρχία του τα τελευταία χρόνια, μαζί με αυτή της Mercedes, είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Μαξ Φερστάπεν τοποθετήθηκε σε αυτό το ζήτημα και είπε ότι τα καλά αποτελέσματα του Χάμιλτον δεν πρέπει να μας βγάζουν στο συμπέρασμα ότι είναι ο... θεός, ωστόσο δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει από την πλευρά του, ότι ο Βρετανός είναι ένας καλός πιλότος. Δεν θα μπορούσε να κάνει και αλλιώς, άλλωστε...

Ο Χάμιλτον από την πλευρά του, ερωτήθηκε αν έχει δει τα σχόλια του Φερστάπεν και του ζητήθηκε να τα σχολιάσει. «Τα βρίσκω πολύ αστεία όλα αυτά. Εγώ πάντα ξέρω ότι μιλάω μέσα στην πίστα, δεν κάνω δηλώσεις εκτός αυτής. Συνηθίζω να βλέπω αντίστοιχες δηλώσεις σαν σημεία αδυναμίας από τους αντιπάλους μου».

Όπως κι αν έχει, φέτος η σεζόν αναμένεται ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τον Χάμιλτον. Ο 35χρονος θέλει να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να ανέβει για άλλη μια φορά στην κορυφή του πρωταθλήματος! Με αυτό τον τρόπο θα φτάσει τον Μίκαελ Σουμάχερ στους επτά τίτλους και θα πετύχει έναν τρομερό στόχο, που όλοι οι πιλότοι θα ήθελαν να φτάσουν! Η ομάδα παρουσίασε την W11, το νέο μονοθέσιο της χρονιάς και ο Λιούις Χάμιλτον ήδη το οδήγησε, οπότε περιμένουμε και... βλέπουμε!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!