Ο Λιούις Χάμιλτον οδηγεί για πρώτη φορά τη νέα Mercedes (pics) 

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Λιούις Χάμιλτον οδηγεί για πρώτη φορά τη νέα Mercedes (pics) 
Η Mercedes W11 για πρώτη φορά βρίσκεται στα χέρια του Λιούις Χάμιλτον στο Σίλβερστοουν, μετά τον Βαλτέρι Μπότας που την οδήγησε στην ίδια πίστα.

Μια γεύση από τη νέα Mercedes W11 πήρε ο Λιούις Χάμιλτον, το μονοθέσιο που θα χρησιμοποιεί για τη σεζόν του 2020, που αποκαλύφθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Ο Βρετανός είχε την ευκαιρία να την οδηγήσει για πρώτη φορά στην πίστα του Σίλβερστοουν, σε δεύτερο χρόνο, αφού ο Βαλτέρι Μπότας έκατσε πρώτος πίσω από το τιμόνι.

Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε μερικούς γύρους και είδε τα βασικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου που θα τον συνοδεύσει στο πρωτάθλημα του 2020! Αν καταφέρει για ακόμη μια χρονιά να βγει πρώτος, τότε ισοφαρίζει τον Μίκαελ Σουμάχερ στους τίτλους και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάρριψη του ρεκόρ του!

Οι δηλώσεις του Λιούις Χάμιλτον

«Σε αυτή τη φάση της χρονιάς δεν αισθάνεσαι την πίεση, απλώς διασκεδάζεις. Φυσικά είσαι προσηλωμένος, όμως το σημαντικό είναι να απολαύσεις τη στιγμή. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά για να φτιάξουν το αυτοκίνητο και μόνο δύο θα το οδηγούμε, αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό. Διανύω την τέταρτη χρονιά μου στην ομάδα και δεν έχει αλλάξει τίποτα από την πρώτη μέρα. Δεν θα μπορούσε κανείς να είναι πιο ενθουσιασμένος.

Το πιο εντυπωσιακό πράγμα είναι ότι ενώ είχαμε την επιτυχία και θα μπορούσαν εύκολα να επαναπαυθούν, κανείς δεν το έκανε. Όλοι ήταν φοβερά προσηλωμένοι στο στόχο τους, έγιναν πάρα πολλές δουλειές και πήραμε τα μέτρα μας για να είμαστε σίγουροι ότι όλα τρέχουν απροβλημάτιστα και όλοι είναι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους» είπε ο Λιούις Χάμιλτον μετά την οδήγηση του νέου του μονοθεσίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!