ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Η Alfa Romeo μας δείχνει το νέο μονοθέσιο για το 2020 (pics) 

Η Alfa Romeo μας δείχνει το νέο μονοθέσιο για το 2020 (pics) 

Formula 1 Alfa Romeo C39

Στην πίστα του Φιοράνο έγιναν τα αποκαλυπτήρια της Alfa Romeo C39, του μονοθεσίου που θα τρέξει στη σεζόν του 2020, με τον Κίμι Ράικονεν να κάνει μερικούς γύρους. 

Η Alfa Romeo έχει επιστρέψει στη Formula 1 και το αυτοκίνητο με το οποίο θα τρέξει τη νέα χρονιά, αποκαλύφθηκε στην πίστα Φιοράνο της Ferrari. Ο Κίμι Ράικονεν έκανε μερικούς γύρους στο γνώριμο για εκείνον σιρκουί, σε ένα αποκλειστικό σκούρο χρώμα που αναμφίβολα τραβά ευχάριστα το μάτι. Ωστόσο, μη νομίζετε ότι η νέα Alfa Romeo θα είναι μαύρη-γκρι όπως στις φωτογραφίες. 

Η ομάδα μας έδειξε τώρα το σχεδιασμό του μονοθεσίου, όμως η αποκάλυψη των γραφικών του (συμπεριλαμβανομένου και του χρώματος) θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου. Η Alfa Romeo Racing δεν άλλαξε το ρόστερ των οδηγών της για φέτος. Ο Κίμι Ράικονεν και ο Αντόνιο Τζιοβινάτσι θα συνεχίσουν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι των αγωνιστικών, με μοναδική προσθήκη τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ως αναπληρωματικό οδηγό και οδηγό εξέλιξης. 

Φέτος θα είναι και μια διαφορετική χρονιά για τη Formula 1 καθώς ο τίτλος του οδηγού με τις περισσότερες εκκινήσεις σε Γκραν Πρι θα αλλάξει χέρια και θα πάει στον Κίμι Ράικονεν, από τον Ρούμπενς Μπαρικέλο. Ο ίδιος ο Κίμι, έχει δηλώσει ότι το συγκεκριμένο ρεκόρ του... περνά αδιάφορο, όμως αποτελεί μια σημαντική είδηση, ενδεικτική των χρόνων που βρίσκεται στην ενεργό δράση! Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια το σήμα της Alfa Romeo σε σχήμα καρδιάς πάνω στο μονοθέσιο, προς τιμήν της ημέρας (14 Φεβρουαρίου)!