ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ferrari F1 2020: Δείτε live την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου

Ferrari F1 2020: Δείτε live την παρουσίαση του νέου μονοθέσιου

Ferrari Live Launch 2020

Σημαντικές ειδήσεις αναμένονται από τη Ferrari για το νέο της μονοθέσιο, που διαδέχεται την SF90 του 2019 με μια εντελώς νέα σχεδίαση.

H Ferrari ήταν η πρώτη ομάδα που ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασης του νέου της μονθέσιου. Η μέρα αυτή έφτασε και η ζωντανή μετάδοση ξεκινά σήμερα στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Το Teatro Valli της επαρχίας Ρέτζιο Εμίλια στην Ιταλία, όπου «γεννήθηκε» και η ιταλική σημαία, θα αποτελέσει το κέντρο της F1 για σήμερα, όπου οι φίλοι του σπορ περιμένουν... 

 

...τα μεγάλα νέα

 

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ferrari, Πιέρο Φεράρι, το αυτοκίνητο θα είναι εντελώς ανασχεδιασμένο, με στόχο να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της περσινής SF90 με την πρόσφυση στις στροφές.

 

Έκπληξη αναμένεται επίσης να αποτελέσουν τόσο τα χρώματα, όσο και το όνομα της νέας Ferrari. Οι Ιταλοί δεν έχουν αποκαλύψει κάτι σχετικό, φήμες όμως αναφορικά με το όνομα θέλουν ως επικρατέστερο το SF1000, καθώς φέτος η ιταλική μάρκα θα γιορτάσει τη 1000ή συμμετοχή της σε GP της F1. Αυτό θα συμβεί στον αγώνα του Καναδά, αν τελικά πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην Κίνα. Στην αντίθετη περίπτωση, ο χιλιοστός αγώνας για τη Ferrari θα είναι αυτός στη Γαλλία. Σχετικά με τα χρώματα, αυτά αναμένεται να έχουν ως βάση το κόκκινο, αλλά σε ματ υφή και νέα απόχρωση, ενώ περίοπτη θέση αναμένεται να έχουν και οι αποχρώσεις της ιταλικής σημαίας στο αμάξωμα. 

 

Στον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε live την αποκάλυψη του νέου μονοθέσιου της Ferrari για το 2020 και να μάθετε τα πάντα για τις τεχνικές αλλά και τις αισθητικές αλλαγές της SF? για το 2020.