Βοήθεια 500.000 δολαρίων στην Αυστραλία από τον Χάμιλτον

Πέτρος Σηφαλάκης
Βοήθεια 500.000 δολαρίων στην Αυστραλία από τον Χάμιλτον
Ο Βρετανός πιλότος της Formula 1 είναι γνωστός για τις «πράσινες» πεποιθήσεις του και στέλνει τη δική του βοήθεια στην καταστροφή της Αυστραλίας.

Μισό εκατομμύριο δολάρια δίνει για την καταστροφή της Αυστραλίας ο Λιούις Χάμιλτον. Ο Βρετανός, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ήδη δείξει ότι το θέμα τον έχει απασχολήσει πολύ και αποφάσισε στην πορεία να αναλάβει έναν πιο δραστικό ρόλο.

«Ραγίζει την καρδιά μου να βλέπω τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Αυστραλία, σε ανθρώπους και ζώα. Δίνω 500.00 δολάρια για να στηρίξω τα ζώα, τους εθελοντές άγριας πανίδας και τις πυροσβεστικές υπηρεσίες. Αν είστε σε θέση και δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

«Είμαι ανάμεσα στους τύχερούς που έχουν επισκεφθεί συχνά την Αυστραλία στο παρελθόν και γνωρίζουν πόσο όμορφη χώρα είναι. Συνεχίστε να παλεύετε! Μίλησα με ανθρώπους στην Αυστραλία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και τους θαυμάζω για όλα όσα κάνουν» συμπλήρωσε στη συνέχεια. Οι καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Αυστραλία είναι τεράστιες. Μέχρι στιγμής τα στοιχεία λένε ότι έχασαν τη ζωή τους 27 άνθρωποι, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι απώλειες για το περιβάλλον και τα άγρια ζώα που ζούσαν εκεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!