Peugeot 208 Τo Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 στο μικροσκόπιο

Γιώργος Βαρίνος
Peugeot 208 Τo Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 στο μικροσκόπιο
Αποκαλύπτουμε όλες τις πτυχές του νέου Peugeot 208, που οδήγησαν τους Έλληνες ειδικούς δημοσιογράφους στην ανάδειξή του ως κορυφαίου νέου αυτοκινήτου.

Στο υποσυνείδητο οποιουδήποτε είχε δει ή και οδηγήσει το νέο Peugeot 208, το μοντέλο είχε ήδη μια θέση στο top 3 ως αυτοκίνητο της χρονιάς. Ήδη φιναλίστ και στο διαγωνισμό του ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς “Car of The Year”, έδειχνε αν μη τι άλλο μια πολύ μεγάλη δυναμική. Τελικά οι 26 Έλληνες δημοσιογράφοι που για 14η συνεχή χρονιά συμμετέχουν στο θεσμό “Αυτοκίνητο της Χρονιάς” για την Ελλάδα, έδωσαν στο γαλλικό supermini 412 βαθμούς και τον τίτλο για το 2020.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δεκάδα των φιναλίστ συμμετείχαν πολύ σημαντικά και εξαιρετικά ικανά νέα μοντέλα, κάτι που καθιστά τη νίκη του νέου 208 ακόμα πιο σημαντική.

Ακαταμάχητη αισθητική
Το νέο Peugeot 208 διαθέτει μια πολύ δυναμική, νεανική και έντονη προσωπικότητα. Το χαμηλό αμάξωμα με το μακρύ καπό και τις ακμές που το διατρέχουν, συνθέτουν μια σπορ και κομψή σιλουέτα που εντυπωσιάζει. Τα έντονα και ιδιαίτερα χρώματα του, η οροφή σε απόχρωση Black Diamond, τα μαύρα τελειώματα στα φτερά και στα πλαίσια των πλευρικών τζαμιών καθώς και οι μεγάλες διαμέτρου ζάντες, αποτελούν τις προσεγμένες λεπτομέρειες που τονίζουν την εμπνευσμένη αισθητική ταυτότητα του νέου 208. Το σύνολο είναι πραγματικά...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!