Έβαλε από νωρίς τις βάσεις ο Οζιέ

Νίκος Τσιώκος
Έβαλε από νωρίς τις βάσεις ο Οζιέ
Ο Σεμπαστιάν Οζιέ είδε τους αντιπάλους του να τίθενται εκτός μάχης και με το... καλημέρα έβαλε τις βάσεις της για την κατάκτηση του τίτλου.

Στόχο να κατακτήσει τον τρίτο τίτλο της καριέρας του έχει ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Βέβαια, ο Γάλλος φέτος ήλπιζε σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό, όπως και οι φαν του WRC. Ωστόσο, φαίνεται πως και πάλι θα έχει εύκολο έργο. Συγκεκριμένα, ο ελληνικός λαός λέει πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!

Με το... καλημέρα, λοιπόν, ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής έθεσε τις βάσεις για να κατακτήσει το τέταρτο και μάλιστα συνεχόμενο. Ο μεγάλος του αντίπαλος στο Μόντε Κάρλο, Κρις Μικ, δεν άντεξε στη μάχη και εγκατέλειψε στο φινάλε, όπως και ο ομόσταυλός του στη Volkswagen, Γιάρι Μάτι Λάτβαλα. Έτσι, παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς της Power Stage έκανε το απόλυτο πόντων και έχει 28 από τον πρώτο αγώνα.

Βέβαια, ακόμα είναι νωρίς και έχουμε ακόμα 13 Ράλι για το φινάλε της σεζόν, όμως με τον Αντρέα Μίκελσεν στη δεύτερη θέση (ο Νορβηγός δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει τίτλο), όλα δείχνουν πως και φέτος ο Οζιέ θα διατηρηθεί στον... θρόνο του και μάλιστα πολύ άνετα.

Η βαθμολογία μετά την πρεμιέρα

Οζιέ 28

Μίκελσεν 19

Νεβίλ 15

Λεφέμπβρ 10

Σόρντο 10

Τανάκ 6

Έβανς 4

Λάπι 2

Κρέμερ 1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!