Formula Student: Η Prom Racing πάτησε γκάζι στο ΟΑΚΑ (vid)

Formula Student: Η Prom Racing πάτησε γκάζι στο ΟΑΚΑ (vid)
H Prom Racing βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών για επίδειξη του ηλεκτρικού αγωνιστικού της, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά στη 15η θέση ανάμεσα σε 203 ομάδες παγκοσμίως, με αποκορύφωμα της περιόδου, την 1η θέση στη γενική κατάταξη στο «Formula Student Czech Republic». Μάλιστα, η Prom Racing σημείωσε την πρώτη νίκη ελληνικής ομάδας σε επίσημο διαγωνισμό Formula Student:

Τώρα, σε μία περίοδο δίχως αγωνιστική δράση, τα 70 μέλη της βρέθηκαν στην «Αγορά» του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών, όπου το αγωνιστικό P20 διέσχισε σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων. Η συγκεκριμένη τοποθεσία επιλέχθηκε από τους φοιτητές της ομάδας, καθώς είναι ιδανικός χώρος, μιας και φιλοξενεί πλήθος αθλούμενων καθημερινά, ενώ η αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τους ιστορικούς συμβολισμούς, αναδεικνύει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Prom Racing Formula Student

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Κ.Α, Κωνσταντίνος Χαλιορής, εκπρόσωποι της διοίκησης του Ο.Α.Κ.Α και ο Κώστας Στεφανής, ένας εκ των κορυφαίων συνοδηγών στην ιστορία των ελληνικών αγώνων ράλλυ. Μαζί είδαν από κοντά τις προσπάθειες των μελών της Prom Racing.

Prom Racing Formula Student

H ομάδα του θεσμού της Formula Student μαζί με τη διοίκηση του Ο.Α.Κ.Α, θα συνεργαστούν με στόχο τη στήριξη της προσπάθειας των Ελλήνων φοιτητών μηχανικών και παράλληλα την προσπάθεια να αναδειχθεί ο εγχώριος μηχανοκίνητος αθλητισμός. Η συνεργασία αυτή θα κορυφωθεί με την επίσημη παρουσίαση του δεύτερου ηλεκτρικού μονοθέσιου της Prom Racing, του P22, που θα διενεργηθεί τέλη Μαΐου 2022 στο Ο.Α.Κ.Α.

Δείτε το βίντεο της Prom Racing να κάνει τη δική της επίδειξη στο Ο.Α.Κ.Α....

Φωτογραφίες: Prom Racing

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!