Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το τετράτροχο δώρο της Χεορχίνα για τα γενέθλιά του (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το τετράτροχο δώρο της Χεορχίνα για τα γενέθλιά του (vid)
Η Χεορχίνα χάρισε στον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το θηριώδες Cadillac Escalade για να χωρά όλη η πολύτεκνη οικογένεια.

Ένα ακόμη υπερπολυτελές αυτοκίνητο προσέθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Λίγες ημέρες αφότου δημοσιεύτηκε βίντεο με την Χεορχίνα Ροντρίγκεζ να αποκαλύπτει στο Netflix το απίστευτο γκαράζ της έπαυλης στη Μαδρίτη, η Ισπανίδα χάρισε στο σύντροφό της ένα θηριώδες SUV.

Με αφορμή τα 37α γενέθλια του Πορτογάλου σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Χεορχίνα που είναι έγκυος σε δίδυμα, του δώρισε το Cadillac Escalade. Πρόκειται για ένα SUV που πλησιάζει σε μήκος τα 5,4 μέτρα και κοστίζει σχεδόν 200.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται και στη σχετική ανάρτηση που έκανε στο instagram η Χεορχίνα, το Escalade διαθέτει επταθέσιο εσωτερικό ώστε να χωρά όλη η οικογένεια, ενώ κάθε παιδί έχει στη διάθεσή του μία οθόνη για ψυχαγωγία.

Ρονάλντο Cadillac Escalade

«Χαρούμενα 37α γενέθλια για τον έρωτα της ζωής μου. Σε αγαπάμε χωρίς όρια. Είσαι ο καλύτερος πατέρας και σύντροφος που θα μπορούσε να μας χαρίσει ο θεός. Είσαι αγωνιστής και αξίζεις όλα τα καλά που σου συμβαίνουν. Είσαι τέλειος και αποτελείς έμπνευση», αναφέρει στην ανάρτησή της η Χεορχίνα.

Δείτε το εντυπωσιακό δώρο για τον CR7, στο παρακάτω video...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!