Νέο teaser της επερχόμενης Aston Martin DBX

Νέο teaser της επερχόμενης Aston Martin DBX
H βρετανική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα νέα teaser φωτογραφία της νέας DBX λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη.

Μόλις μία εβδομάδα έμεινε για την παρουσίαση της νέας Aston Martin DBX. To μοντέλο αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία, καθώς σύμφωνα με την ίδια τη βρετανική φίρμα θα είναι το «ισχυρότερο πολυτελές SUV» της αγοράς.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, είχε δημοσιεύσει το πρώτο teaser βίντεο του μοντέλου και αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασής του. Το σύνθημα για τη νέα DBX από την Aston Martin είναι: «Έρχεται αλλαγή. Η δύναμη θα μιλήσει».

Τώρα η βρετανική φίρμα δημοσίευσε μία νέα teaser φωτογραφία από το πλαϊνό μέρος της DBX. Εμφανείς διαφορές σε σχέση με τη στάνταρ έκδοση είναι οι τεράστιες ζάντες, το επιθετικό εμπρός μέρος, ο μεγάλος διαχύτης στο πίσω μέρος και μια μεγαλύτερη πίσω αεροτομή.

Η βασική έκδοση της DBX αποδίδει 542 ίππους και 700 Nm ροπής χάρη στον V8 κινητήρα 4 λίτρων της Mercedes-AMG. Για να καταφέρει να παρουσιάσει το ισχυρότερο SUV όμως πρέπει να ανεβάσει την ισχύ. Ένα σενάριο είναι να δούμε μια πιο ισχυρή έκδοση του κινητήρα αυτού. Όμως δεν αποκλείεται η βρετανική φίρμα να κάνει την έκπληξη και να φορέσει στο μοντέλο τον 5,2 λίτρων V12 κινητήρα απόδοσης 715 ίππων της DBS Superleggera.

Η επίσημη αποκάλυψη της νέας Aston Martin DBX είναι προγραμματισμένη για την 1η Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!