Toyota: Απίστευτος χρόνος αναμονής για το Land Cruiser

Κώστας Παστρίμας
Toyota: Απίστευτος χρόνος αναμονής για το Land Cruiser
Όσοι παραγγέλνουν το νέο Toyota Land Cruiser στην Ιαπωνία θα περιμένουν μέχρι και 4 χρόνια για να το παραλάβουν.

Η ζήτηση για το νέο Toyota Land Cruiser ήταν υψηλή από την αποκάλυψή του και τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους και αυτό προκάλεσε αναφορές για μεγάλες λίστες αναμονής. Ειδικά στην Ιαπωνία, η Toyota έλαβε 21.500 παραγγελίες για το Land Cruiser μόλις δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψή του, παρόλο που προέβλεπε να πουλάει 5.000 αυτοκίνητα κάθε χρόνο στην τοπική αγορά.

Η Toyota επιβεβαίωσε ότι οι αγοραστές του νέου Land Cruiser στην Ιαπωνία θα πρέπει να περιμένουν έως και τέσσερα χρόνια για να παραλάβουν το αυτοκίνητό τους και εξέδωσε μια ανακοίνωση στην ιαπωνική ιστοσελίδα της, στην οποία ζητάει συγγνώμη από τους πελάτες της και δίνει μια εξήγηση για την κατάσταση.

toyota

«Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για το γεγονός ότι το Land Cruiser έτυχε πολύ καλής υποδοχής όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά και σε όλο τον κόσμο και αναμένεται ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το παραδώσουμε μετά τη λήψη μιας παραγγελίας, Ο χρόνος παράδοσης για παραγγελία από εδώ και στο εξής μπορεί να είναι περίπου 4 χρόνια. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συντομεύσουμε τον χρόνο παράδοσης στους πελάτες μας και εκτιμούμε την κατανόησή σας», έγραψε η Toyota.

Φυσικά, παρότι δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της Toyota, η παγκόσμια έλλειψη σε ημιαγωγούς είναι πιθανό να έχει παίξει το ρόλο της σε αυτήν την καθυστέρηση στις παραδόσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!