Ducati: Πολυετής εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ducati: Πολυετής εγγύηση σε όλα τα μοντέλα της (vid)
Η Ducati προσθέτει ακόμα ένα πλεονέκτημα στην γκάμα μοτοσικλετών του 2022.

Τα πράγματα τη χρονιά που μας πέρασε πήγαν εξαιρετικά για την Ducati όσον αφορά τις πωλήσεις με την ιταλική φίρμα να καταγράφει αύξηση πωλήσεων. Το 2022 δείχνει ακόμα καλύτερο για το εργοστάσιο του Μπόργκο Πανιγκάλε καθώς διαθέτει μια πλούσια γκάμα, με πολλά νέα μοντέλα τα οποία ξεχωρίζουν σε πολλές κατηγορίες.

ducati

Στον καινούριο τιμοκατάλογο των μοντέλων της γκάμας βρίσκουμε σε πρώτο πλάνο το πολυαναμενόμενο Multistrada V2. Η νέα adventure μοτοσικλέτα έρχεται να μπει δίπλα στην κορυφαία Multistrada V4 με σύμμαχο τον αποδοτικό κινητήρα L2 937 κ.εκ. των 113 ίππων και το κορυφαίο πακέτο ηλεκτρονικών. Η τιμή της σημαντικής μοτοσικλέτας αρχίζει από τα 15.600 ευρώ και φτάνει στην κορυφαία έκδοση V2S τα 18.600 ευρώ. Όσο για την Multistrada V4 τα βλέμματα είναι στραμμένα στην έκδοση Pikes Peak η οποία είναι η πιο σπορ Multistrada που κατασκευάστηκε ποτέ. Ο V4 κινητήρας έχει απόδοση 170 ίππους, οι τροχοί είναι 17 ιντσών και οι αναρτήσεις της Ohlins, με τιμή στα 31.900 ευρώ!

ducati

Πολύ σημαντικό στοιχείο για το 2022 είναι ότι η Ducati προσφέρει πλέον για όλα τα μοντέλα της τέσσερα χρόνια εργοστασιακή εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων. Το πρόγραμμα 4 EVER Ducati δείχνει την εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία και στην υψηλή τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η μάρκα στο πέρασμα των ετών, επιβραβεύει έμπρακτα την αγάπη και εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες της προς την Ducati.

ducati

Η πιο ακριβή μοτοσικλέτα στον τιμοκατάλογο της Ducati είναι η Superleggera V4 στα 122.000 ευρώ, ενώ η πιο προσιτή είναι η Scrambler Icon Dark στα 10.190 ευρώ. Στη λίστα της Ducati με τα νέα μοντέλα βρίσκουμε τις καινούριες Streetfighter V2 στα 19.000 ευρώ και Streetfighter V4SP, ενώ σημαντικές αναβαθμίσεις παρουσιάζει και η κορυφαία Panigale V4S. Στα δημοφιλή Scrambler η Ducati έχει να προσφέρει την έκδοση Urban Motard και 1100 Tribute PRO, ενώ υπάρχει και η εξωτική έκδοση Black & Steel της Diavel 1260.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!