Ο Ρικάρντο δεν είναι Σάινθ

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ο Ρικάρντο δεν είναι Σάινθ
Ο Λάντο Νόρις μίλησε για τη διαχρονική σχέση του με τον Κάρλος Σάινθ και το πώς έχει διαμορφωθεί με τη μετακίνηση του Ισπανού στη Ferrari.

Το 2021, ο Λάντο Νόρις είδε τον Ντάνιελ Ρικάρντο να μετακομίζει στη McLaren, στη θέση του Κάρλος Σάινθ που πήρε μετεγγραφή για τη Ferrari. Ο Βρετανός κι ο Ισπανός είχαν χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση, είναι πολύ καλοί φίλοι. Με τον Ρικάρντο οι σχέσεις τους είναι σε κανονικά επίπεδα, όμως όχι αντίστοιχες του δεσίματος που είχε με τον Ισπανό.

Το 2021 ο Νόρις κέρδισε με άνεση τον Αυστραλό teammate του, όντας εμφανώς ταχύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Όμως η πρώτη νίκη της McLaren από το 2012, ήρθε χάρη στον Ρικάρντο. Ο Νόρις λίγο έλλειψε να πάρει την παρθενική νίκη της καριέρας του στο GP Ρωσίας, όμως λάθος στη στρατηγική την ώρα που η βροχή έκανε την εμφάνισή της, του κατέστρεψε τις όποιες ελπίδες για θρίαμβο.

Lando Norris

Τώρα ο Νόρις αναφέρθηκε στο motorsport.com για τον Σάινθ και την ξεχωριστή σχέση που έχουν: «Με τον Ντάνιελ έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Του αρέσει το κρασί και να ασχολείται με τα ρούχα, εμένα μου αρέσει περισσότερο το γκολφ και τα eSports, που άρεσαν και στον Κάρλος. Παίζαμε καμια φορά γκολφ και κάναμε προπονήσεις στον προσομοιωτή. Για να έχεις μια καλή σχέση με κάποιον πρέπει να περάσεις χρόνο μαζί του και το γκολ έκανε τα πάντα καλύτερα».

Όμως παρά το γεγονός πως ο Σάινθ έχει μετακομίσει στη Ferrari, οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι: «Παρά το γεγονός πως ο Κάρλος έφυγε από τη McLaren είμαστε ακόμα πολύ καλοί φίλοι. Μιλάμε που και που και κάνουμε πολλά αστεία. Τα πηγαίνουμε ακόμα καλά από τότε που ήμασταν teammates το 2019. Δεν υπάρχει όμως άλλος οδηγός πέρα από τον Κάρλος που θέλω να κερδίσω τόσο πολύ και πιστεύω πως νιώθει το ίδιο κι εκείνος. Είναι μέρος της πρόκλησης. Σέβομαι όλους τους οδηγούς αλλά ανάμεσά τους έχω και φίλους. Ο Κάρλος είναι ένας από αυτούς».

Δείτε τους Πάνο Σεϊτανίδη και Κώστα Παστρίμα να αναλύουν τη σεζόν της Formula 1 για το 2021.

Φωτογραφίες: McLaren, Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!