Formula 1: Από θαύμα ζει ο Νιούι

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Formula 1: Από θαύμα ζει ο Νιούι
O Άντριαν Νιούι είδε τη ζωή του να κάνει στροφή 180 μοιρών το καλοκαίρι που μας πέρασε, με τη γυναίκα του να αποκαλύπτει πως ο Βρετανός βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα.

Ο Άντριαν Νιούι πέρασε μια επώδυνη περιπέτεια το καλοκαίρι του 2021, Όπως αποκάλυψε η γυναίκα του, όταν βρισκόταν στην Κροατία είχε τροχαίο ατύχημα όταν οδηγούσε ποδήλατο και βρέθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, ο Βρετανός χρειάστηκε να περάσει μάλιστα την πόρτα του χειρουργείου.

Ευτυχώς για τον ίδιο τον Νιούι, παρά τα πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, κατάφερε έπειτα από μερικές εβδομάδες να επιστρέψει στο πόστο του στο εργοστάσιο. Επιπλέον στο πόστο του στο pitwall της Red Bull Racing επέστρεψε στο GP Τουρκίας.

Σε ανάρτησή της στα social media, η γυναίκα του Άντριαν Νιούι, Αμάντα, έγραψε: «Τον Αύγουστο ήμουν πολύ κοντά στο να χάσω την αγάπη της ζωής μου σε τροχαίο με ποδήλατο. Πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, 10 ημέρες μετά την κρανιοτομή ήταν σε επικοινωνία με την ομάδα για τον αγώνα την Ολλανδία. Αυτό δείχνει τη δύναμη και το κουράγιο του. Η ανάρρωσή του είναι ένα μικρό θαύμα».

Newey

Ο Νιούι ενσωματώθηκε στη Red Bull Racing το 2006 κι έκτοτε ήταν ενορχηστρωτής ώστε η αυστριακή ομάδα να φτάσει σε τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών από το 2010 μέχρι το 2013. Ο γκουρού της αεροδυναμικής έπρεπε να περιμένει άλλα 8 χρόνια ώστε να δει μονοθέσιό του να κατακτά το πρωτάθλημα οδηγών στα χέρια του Μαξ Φερστάπεν.

Πλέον ο Βρετανός ασχολείται εξ’ολοκλήρου με το μονοθέσιο του 2022 και τους νέους τεχνικούς κανονισμούς της Formula 1. Η εμφάνιση των αγωνιστικών θα αλλάξει σημαντικά και αυτό είναι μια τεράστια πρόκληση τόσο για τους οδηγούς, αλλά και το τεχνικό τμήμα.

Η ανάρτηση της γυναίκας του Άντριαν Νιούι.

Image credit: redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!