Έξαλλος ο Φερστάπεν: «Δώστε μου την θέση πίσω»!

Newsroom
Έξαλλος ο Φερστάπεν: «Δώστε μου την θέση πίσω»!
Έξω φρενών εμφανίστηκε ο Μαξ Φερστάπεν στην επικοινωνία του με τους ανθρώπους της Red Bull, εκφράζοντας την οργή του για την κίνηση του Χάμιλτον που «έκοψε» την πίστα, διατηρώντας με αυτό τον τρόπο την πρωτοπορία της κούρσας!

Το δράμα κορυφώθηκε νωρίς στο Άμπου Ντάμπι, με τον Λιούις Χάμιλτον να πραγματοποιεί εξαιρετική εκκίνηση και να καταφέρνει να εισέλθει πρώτος στην πρώτη στροφή του αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στην Formula 1.

Ο Μαξ Φερστάπεν θέλησε να επανακτήσει την πρώτη θέση στην έκτη στροφή της πίστας, «βούτηξε» στα φρένα από την εσωτερική, τα δύο μονοθέσια είχαν επαφή με τον Χάμιλτον να συνεχίζει «κόβοντας» την πίστα παραμένοντας στην πρωτοπορία.

Και ενώ στην Red Bull περίμεναν την οδηγία του Μάικλ Μάσι προς την Mercedes ώστε ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να παραχωρήσει την θέση του στον Ολλανδό, οι αγωνοδίκες αποφάνθηκαν ότι δεν χρειάζεται να επιληφθούν για το συμβάν και έτσι ο Χάμιλτον παρέμεινε πρώτος!

Ο Φερστάπεν έξαλλος εξέφρασε την αγανάκτησή του σε επικοινωνία του με την ομάδα, ενώ και ο Κρίστιαν Χόρνερ δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός πως ο Χάμιλτον δεν έλαβε εντολή να δώσει πίσω τη θέση στον Φερστάπεν!

Παρακολουθήστε LIVE από το Gazzetta την εξέλιξη του αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στην Formula 1!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!