Η Nissan μεταφέρει το γραφείο σας στο δρόμο (vid)

Η Nissan μεταφέρει το γραφείο σας στο δρόμο (vid)
Η ιαπωνικής εταιρεία διευκολύνει τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούμε τον εργασιακό μας χρόνο και μετέτρεψε στο Elgrand σε ένα γραφείο με... ρόδες.

Η πανδημία της Covid-19 άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και αξιοποιούμε το διαθέσιμο χρόνο μας. Τώρα όμως η Nissan πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και μεταφέρει το χώρο εργασίας μας στο δρόμο με μια ειδική έκδοση του Elgrand. To Elgrand Mobile Work Suite είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ιαπωνικής φίρμας με τις εταιρείες Dai Nippon Printing, Zenrin, Softbank και Kuwahara, που ανέλαβαν την πρόκληση να μετατρέψουν το μοντέλο Elgrand σε μια κινητή αίθουσα συσκέψεων.

Χρησιμοποιώντας ουσιαστικά τον χρόνο ταξιδιού, το κινητό γραφείο εργασίας Elgrand (Elgrand Mobile Work Suite) επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διασκέψεις μέσω του διαδικτύου, από την άνεση του αυτοκινήτου. Οι δοκιμές σε αυτή τη νέα υπηρεσία κινητικότητας συνεχίζονται ως την λύση για την εκμετάλλευση του χρόνου και των χώρων που προσφέρουν τα ταξίδια, μετατρέποντάς τους σε κάτι χρήσιμο, που η Nissan θεωρεί ότι αξίζει περαιτέρω εξερεύνησης.

Σύμφωνα με την ίδια τη Nissan, το Elgrand εισέπραξε άκρως θετικά σχόλια από τους εθελοντές που δοκίμασαν τις νέες λειτουργίες του μοντέλου από πρώτο χέρι. Με το Elgrand, οι «δουλειές του γραφείου» μπορούν να αξιοποιηθούν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή κατά τη διαδρομή από το γραφείο προς το σπίτι και το αντίστροφο.

Δείτε τις λειτουργίες του νέου Nissan Elgrand στο παρακάτω βίντεο...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!