Στη Βραζιλία ξύπνησε το «Λιοντάρι Χάμιλτον»

Στη Βραζιλία ξύπνησε το «Λιοντάρι Χάμιλτον»
Ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, πιστεύει πως τα γεγονότα του GP Βραζιλίας έφεραν στην επιφάνεια έναν διαφορετικό Λιούις Χάμιλτον.

Η Mercedes έχει περάσει στην αντεπίθεση στους τελευταίους δύο αγώνες, με τον Λιούις Χάμιλτον να έχει κατακτήσει δύο συνεχόμενες νίκες. Η εκπληκτική του εμφάνιση στη Βραζιλία τον επανέφερε στο παιχνίδι του Τίτλου έχοντας αποκλειστεί από τις κατατακτήριες, ενώ στον αγώνα ξεκίνησε από τη 10η θέση. Τα παραπάνω δεν τον εμπόδισαν να φτάσει σε μια εντυπωσιακή νίκη. Στο Κατάρ ήρθε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Βρετανό οδηγό που κυριάρχησε στον αγώνα.

Η επιδόσεις του έχουν φέρει ακόμα περισσότερα χαμόγελα στην ομάδα, με τον επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, να αναφέρει πως ο Χάμιλτον έχει πλέον υπερδυνάμεις: «Είναι τρομερά προσηλωμένος, έχει αγριέψει. Στη Βραζιλία ξύπνησαν το λιοντάρι μέσα στον Χάμιλτον. Είναι ο καλύτερος Λιούις που έχουμε δει, το έχουμε ξαναδεί αυτό στο παρελθόν. Όταν έχει μια μεγάλη ατυχία, τον φέρνει σε θέση που χρησιμοποιεί πλέον υπερδυνάμεις. Όλα ξεκίνησαν στη Βραζιλία».

Hamilton Qatar

Η Red Bull Racing πραγματοποίησε το δικό της κρεσέντο σε ΗΠΑ και Μεξικό, με τον Φερστάπεν να παίρνει δύο σερί νίκες, δείχνοντας να έχει το πάνω χέρι κι αυτό έγινε αρχικά χειρότερο στη Βραζιλία. Παρά το γεγονός πως η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και τους 21 βαθμούς, ο Βολφ δήλωσε στο motorsport.com πως δεν σταμάτησε να πιστεύει στο Πρωτάθλημα.

«Ήμασταν πολύ δυνατοί στην Τουρκία κι έπειτα ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων στις ΗΠΑ και το Μεξικό. Κανένας όμως στην ομάδα δεν τα παρατά. Είμαι ευγνώμων για το πώς έχει αντιστραφεί το Πρωτάθλημα. Αν μου λέγατε στην αρχή της χρονιάς πως η μάχη του Τίτλου θα πήγαινε στη Σαουδική Αραβία ή το Άμπου Ντάμπι θα το δεχόμουν. Ελπίζω να πάει όντως μέχρι το τέλος. Όποιος το κερδίζει θα αξίζει και τη νίκη», ήταν τα λόγια του Βολφ.

Η Formula 1 ταξιδεύει στη Σαουδική Αραβία για πρώτη φορά στην ιστορία της το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου. H διαφορά ανάμεσα στους διεκδικητές του Τίτλου είναι μόλις 8 βαθμοί.

Image credit: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!