Η Jeep βραβεύεται από το αμερικανικό Newsweek (vid)

Κώστας Παστρίμας
Η Jeep βραβεύεται από το αμερικανικό Newsweek (vid)
Σημαντική διάκριση για την Jeep η οποία σύμφωνα με το διάσημο ειδησεογραφικό μέσο έχει την καλύτερη γκάμα SUV

Ένα από τα πλέον δυνατά ειδησεογραφικά μέσα στις ΗΠΑ, το Newsweek πραγματοποιεί κάθε χρόνο τη δική του εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων στον κόσμο της αυτοκίνησης. Το Newsweek Auto Awards έχει πλέον καθιερωθεί ως μια σημαντική βράβευση στην Αμερική με το μέσο να έχει περισσότερα από 80 χρόνια πορείας στον χώρο της δημοσιογραφίας και είναι από τα δημοφιλέστερα σε όλο τον κόσμο.

jeep

Η Jeep ήταν εκείνη που διακρίθηκε σημαντικά στα συγκεκριμένα βραβεία κατακτώντας τον τίτλο της μάρκας με την καλύτερη γκάμα SUV. Οι προτάσεις της Jeep είναι πλέον πολλές και σημαντικές στην κατηγορία των SUV με πρώτο στη λίστα το νέο Renegade το οποίο από τότε που αναβαθμίστηκε κέρδισε επάξια το αγοραστικό κοινό.

jeep

Η Jeep φυσικά έχει διαθέσιμο το θρυλικό της Wrangler όπως και το δυναμικό Gladiator, ενώ μέσα στο 2021 παρουσίασε τη νέα γενιά δύο σημαντικών μοντέλων της. Το πρώτο ήταν το Grand Cherokee το οποίο μάλιστα κέρδισε το βραβείο του καλύτερου οικογενειακού SUV. Οι ειδικοί εκτίμησαν την τρίτη θέση καθισμάτων, τις καινοτομίες στον τεχνολογικό τομέα αλλά και το κορυφαίο επίπεδο άνεσης στους επιβάτες.

jeep

Καινούρια είναι επίσης και τα Wagoneer και Grand Wagoneer, δύο θρυλικά μοντέλα τα οποία μπαίνουν δυναμικά στην γκάμα της Jeep. Η σχεδίαση, η επιλογή των υλικών στο εσωτερικό, ο πλούσιος εξοπλισμός και η εφαρμογή σύγχρονων συστημάτων με στόχο την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών, εξασφάλισαν στο νέο Wagoneer τον τίτλο του καλύτερου μεγάλου SUV και στο Grand Wagoneer τον τίτλο του καλύτερου SUV πολυτελείας. Ακόμα ένα στοιχείο που κέρδισε την εύνοια των κριτών ήταν η ελκτική δύναμη των 4.500 κιλών, αλλά και της ικανότητας στις εκτός δρόμου διαδρομές.

jeep

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο των Jeep είναι ότι προσφέρουν πολλά περισσότερα σε σχέση με την τιμή τους και αυτό είναι κάτι που εκτιμά ιδιαίτερα το αγοραστικό κοινό τόσο των ΗΠΑ όσο και όλου του κόσμου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!