Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Χάμιλτον

Τη γλίτωσε με πρόστιμο ο Χάμιλτον
Οι αγωνοδίκες επέβαλαν πρόστιμο στον Λιούις Χάμιλτον, καθώς ο Βρετανός χαλάρωσε τις ζώνες του καθώς επέστρεφε στα pit μετά το τέλος του GP Βραζιλίας.

Ο Λιούις Χάμιλτον απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση με τους αγωνοδίκες κατά τη διάρκεια του τριημέρου του GP Βραζιλίας. Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής μπορεί να εκκίνησε τελευταίος τον Αγώνα Sprint και 10ος το Grand Prix κατάφερε να κερδίσει με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και έμεινε ζωντανός στο παιχνίδι του Τίτλου.

Όμως μετά την ολοκλήρωση των 71 γύρων, ο οδηγός της Mercedes ήταν υπό έρευνα από τους αγωνοδίκες, καθώς κατά τη διάρκεια επιστροφής του στα pit, χαλάρωσε τις ζώνες ασφαλείας του ώστε να πανηγυρίσει με το δικό του τρόπο.

Όμως αυτό είναι παραβίαση των Αγωνιστικών Κανονισμών της Formula 1 και του επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ για το ατόπημα αυτό. Επιπλέον δέχθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ με αναστολή μέχρι το τέλος του 2022.

Η απόφαση των αγωνοδικών.

 dfbdg

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγός δέχεται πρόστιμο στο τριήμερο, καθώς το Σάββατο ο Μαξ Φερστάπεν δέχθηκε 50.000 ευρώ «καμπάνα» από τους αγωνοδίκες για παραβίαση κανονισμών στο parc-ferme μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!