Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Honda NT1100 (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Honda NT1100 (vid)
Το καινούριο sport touring μοντέλο της Honda προσφέρεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DCT.

Η Honda πριν από μερικές εβδομάδες μας παρουσίασε το νέο sport touring μοντέλο της NT1100. Το μοντέλο βασίζεται στο επιτυχημένο Africa Twin 1100 έχοντας όμως προσανατολισμό για μεγάλες αποστάσεις στην άσφαλτο προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα στον αναβάτη.

nt1100

Η μοτοσικλέτα αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2021 ως μοντέλο 2022 και η τιμή της διαμορφώνεται στις 15.200 ευρώ. Υπάρχει φυσικά και η έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων της Honda, το DCT με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 16.400 ευρώ. Σε αυτήν την τιμή παίρνετε στον στάνταρ εξοπλισμό πλαϊνές βαλίτσες, θερμαινόμενα γκριπ, αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας ταξιδιού και κεντρικό σταντ.

nt1100

Το NT1100 είναι εξοπλισμένο με τον γνωστό δικύλινδρο κινητήρα από το Africa Twin των 1.084 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 102 ίππους και 104Nm ροπής. Συνοδεύεται από μια ισχυρή παλέτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων όπως ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, πέντε επιλογές οδήγησης, ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της σούζας και ηλεκτρονικό γκάζι Throttle-By-Wire.

nt1100

Οι αναρτήσεις είναι της Showa με ανεστραμμένο πιρούνι 43mm εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης, ενώ στα φρένα έχουμε δύο δίσκους εμπρός 310mm με 4πίστονες δαγκάνες Nissin και ABS. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 238 κιλά, ενώ το πλαίσιο προέρχεται επίσης από το Africa. Στον δυνατό εξοπλισμό μπορούμε να προσθέσουμε την έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών της οποίας ο έλεγχος γίνεται από το τιμόνι, ενώ υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με smartphone μέσω Bluetooth, είτε σε λογισμικό Android (Android Auto) είτε σε λογιστικό iOS (Apple CarPlay). Φυσικά, υπάρχει θύρα φόρτισης USB όπως και παροχή ρεύματος ACC, ενώ στάνταρ είναι και το σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος (ESS).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!