Ακόμα πιο πλούσιος εξοπλισμός για την Ducati Multistrada 1260 Enduro (vid)

Κώστας Παστρίμας
Ακόμα πιο πλούσιος εξοπλισμός για την Ducati Multistrada 1260 Enduro (vid)
Έτοιμη για το γύρο του κόσμου η νέα ταξιδιωτική έκδοση της κορυφαίας ιταλικής μοτοσικλέτας

Μια καινούρια έκδοση της κορυφαίας Multistrada 1260 Enduro έχει έτοιμη η Ducati για τους λάτρεις των ταξιδιών και των μεγάλων αποστάσεων. Την ονομάζει Travel Edition και από την ονομασία μπορεί να καταλάβει εύκολα κανείς ότι είναι εξοπλισμένη με ταξιδιωτικά αξεσουάρ υψηλού επιπέδου τα οποία θα κάνουν τη ζωή του αναβάτη εύκολη στις μεγάλες αποστάσεις.

multi

Η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει επιπλέον πλαϊνές βαλίτσες, κεντρική βαλίτσα στο πίσω μέρος και προστατευτική επένδυση στο ψυγείο. Το σημαντικό είναι ότι η Ducati προσφέρει το πακέτο εξοπλισμού χωρίς επιπλέον χρέωση όταν μάλιστα η αξία του πακέτου είναι στα 3.500 ευρώ.

multi

Η Ducati Multistrada 1260 Enduro είναι εφοδιασμένη με τον γνωστό L2 κινητήρα Testastretta DVT των 1.262 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 158 ίππους και 128Nm ροπής. Ο βασικός εξοπλισμός της Enduro είναι άκρως εντυπωσιακός καθώς διαθέτει σύστημα αλλαγής ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη, ηλεκτρονικές αναρτήσεις Skyhook EVO, ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ABS στροφής στα φρένα, σύστημα ελέγχου της σούζας, επιλογές οδήγησης και σύστημα αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας ταξιδιού.

multi

Για την ευκολία του αναβάτη η Ducati έχει εξοπλίσει το Multistrada 1260 Enduro με σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί, φώτα τεχνολογίας LED με σύστημα φωτισμού στροφής και οθόνη TFT 5 ιντσών. Η Ducati προσφέρει τη μοτοσικλέτα σε δύο χρωματισμούς, κόκκινο και μπεζ με την τιμή να διαμορφώνεται στα 23.900 ευρώ και 24.100 ευρώ αντίστοιχα. Η μοτοσικλέτα καλύπτεται με εγγύηση τεσσάρων ετών, ενώ μπορεί να γίνει δική σας και μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Ducati4U με προνομιακό επιτόκιο μόλις 3,9%, το χαμηλότερο της αγοράς, προκαταβολή από 20% και εξόφληση έως και 60 μήνες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!