Τούμπες στην Ανάβαση Ελασσόνας (vids)

Πάνος Σεϊτανίδης
Τούμπες στην Ανάβαση Ελασσόνας (vids)
Τυχερός στην ατυχία του ο οδηγός, βγήκε ανέπαφος από ένα τρομακτικό ατύχημα

Από ένα τρομακτικό ατύχημα σημαδεύτηκε η Ανάβαση Ελασσόνας που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο και αποτέλεσε τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος – ευτυχώς δίχως συνέπειες πέρα από στραπατσαρισμένες λαμαρίνες.

Ανάμεσα στις 47 συμμετοχές του αγώνα που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου & Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (ΛΑΜΚΕ) και διεξαγόταν για πέμπτη φορά, ήταν το Νο24 αυτό που βγήκε εκτός δρόμου.

Σε μία γρήγορη δεξιά καμπή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το αγωνιστικό αποσταθεροποιήθηκε, βγήκε από την πορεία του και άρχισε να αναποδογυρίζει. Μετά από μερικές τούμπες, έμεινε διαλυμένο στο χωράφι πλάι στο δρόμο, με τον οδηγό ευτυχώς να έχει αποφύγει τον τραυματισμό.


Στο σημείο βρέθηκαν επί τόπου ασθενοφόρο και η πυροσβεστική ενώ όπως είναι σαφές και από τα video που ακολουθούν, οι θεατές βρίσκονταν σε ενδεδειγμένα σημεία.

Ο Τερζόπουλος αγωνιζόταν στην Κλάση 1600 έως 200 κ.ε. Νικητής σε αυτή αναδείχθηκε ο Σάββας Οροιλίδης με Citroen ZX 16V που σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο σε όλες τις κατηγορίες.



Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ήταν μία διοργάνωση που πέραν της άμεσης και επιτυχούς αντιμετώπισης του συμβάντος που αναφέραμε, έφερε πολύ κόσμο στο βουνό για να απολαύσει θέαμα στην ασφάλτινη διαδρομή.

Μπορείτε να δείτε τη live κάλυψη όλης της ανάβασης, στο video που ακολουθεί...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!