Καθυστερεί η συμφωνία Andretti – Alfa Romeo Sauber

Καθυστερεί η συμφωνία Andretti – Alfa Romeo Sauber
Η συμφωνία ανάμεσα στην Andretti Autosport και την Alfa Romeo Sauber για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος δεν θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο του GP ΗΠΑ, που είναι ο επόμενος αγώνας της Formula 1.

To τελευταίο χρονικό διάστημα, o πρώην οδηγός της Formula 1, Μάικλ Αντρέτι, ιδιοκτήτης της Andretti Autosport, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση της Sauber. H ομάδα αγωνίζεται στη Formula 1 με το όνομα της Alfa Romeo, με τις δύο πλευρές να έχουν στενή εμπορική συνεργασία. Ο Αντρέτι βλέπει ζεστά το ενδεχόμενο να αγοράσει μια ομάδα στο σπορ και οι διαπραγματεύσεις με τη Sauber βρίσκονται σε καλό σημείο.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα συνεχιστούν στο Όστιν, εκεί όπου θα λάβει χώρα το GP ΗΠΑ. Σύμφωνα με το racer.com, δεν θα υπάρξει τελική συμφωνία ανάμεσα στην Andretti Autosport και τους ιδιοκτήτες της Sauber, Longbow Finance. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και μετά το αμερικανικό Grand Prix, με τη χρυσή τομή να αργεί προς το παρόν να επιτευχθεί.

Colton Herta

Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τον ανερχόμενο σταρ του Indycar και οδηγού της Andretti Autosrport, Κόλτον Χέρτα,να δοκιμάζει το μονοθέσιο της Alfa Romeo στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του GP ΗΠΑ.

Image credit: Alfa Romeo, Andretti Autosport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!