Η Porsche παρουσίασε τη νέα Macan με τη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη

Η Porsche παρουσίασε τη νέα Macan με τη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη
Στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου Marie Claire Power Trip, η Porsche Hellas και η Μοτοδυναμική παρουσίασαν τη νέα Porsche Macan, με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας του τένις, Μαρίας Σάκκαρη.

Η νέα Porsche Macan, λανσαρίστηκε παγκοσμίως με την καμπάνια "Dare Forward", «Τόλμα να προχωράς, να εξελίσσεσαι», δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα παραγωγής μοναδικών αυτοκινήτων, σύμφωνα με την αισθητική των οδηγών τους, που μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, διαφορετικών υλικών και ραφών για το εσωτερικό του οχήματος.

Η Μοτοδυναμική και η Porsche Hellas, με σταθερή προσήλωση στην κινητικότητα και την εξέλιξη, ήταν από τους κύριους υποστηρικτές του συνεδρίου που αποτελεί διεθνώς πηγή έμπνευσης για τη συμπερίληψη και τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση των γυναικών σε θέσεις ηγεσίας.

Porsche

Η πρωταθλήτρια του τένις και πρέσβειρα της Porsche Hellas, Μαρία Σάκκαρη, ιδανική εκπρόσωπος της στάσης ζωής που εκφράζεται από το «Dare Forward», ξεδίπλωσε το νόημα αυτής της φράσης, μιλώντας για την προσωπική της αξιοθαύμαστη πορεία στον αθλητισμό και πώς η τόλμη είναι το χαρακτηριστικό που την βοηθάει να προχωράει δυναμικά μπροστά. Το ξεχωριστό αυτό Masterclass πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου συνεδρίου Marie Claire Power Trip, το οποίο συγκεντρώνει κορυφαίες επιδραστικές γυναίκες από διαφορετικούς χώρους για την προώθηση της συμπερίληψης, ενδυνάμωσης και εκπροσώπησης γυναικών σε θέσεις εξουσίας.

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε, μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης, στη συγκίνηση και στην αδρεναλίνη των αγώνων, στο μοναδικό συναίσθημα της απόλυτης επιβράβευσης μέσα από την επιτυχία, και πώς μια στάση ζωής βασισμένη στη φιλοσοφία «Dare Forward» είναι πολύτιμη για την ενδυνάμωση των γυναικών και την απελευθέρωσή τους από περιοριστικά στερεότυπα. Μέσα από την βιωματική ομιλία της άφησε ένα δυνατό αποτύπωμα και επισήμανε την ανάγκη περισσότερη ενίσχυση και ενδυνάμωση των γυναικών.

Σάκκαρη

Η Corporate Affairs Manager του Ομίλου Μοτοδυναμική, Μάιρα Πασσιά, σημείωσε σχετικά: «Η Μοτοδυναμική είναι ένας Οργανισμός που τολμά και εξελίσσεται συνεχώς και κινείται δυναμικά στο μέλλον αντιπροσωπεύοντας brands που συνάδουν με την ιδιοσυγκρασία της. Με μεγάλη υπερηφάνεια στηρίζουμε τη Μαρία Σάκκαρη στις προσπάθειές της και νιώθουμε περήφανοι για την πορεία της. Μια αθλήτρια που εξελίσσεται και στο πρόσωπό της αναγνωρίζονται η προσήλωση στους στόχους και στη σκληρή δουλειά, η συνέπεια και το ήθος, αποτελώντας πρότυπο για τη νέα γενιά. Η στήριξή μας στο Marie Claire Power Trip επισφραγίζει και υπογραμμίζει τον στόχο του συνεδρίου να προσελκύει τις δυναμικές γυναίκες του σήμερα, φιλοδοξώντας να χτίσει την κληρονομιά του αύριο, ανοίγοντας δρόμους για τα νέα κορίτσια σε θέματα γυναικείας ενδυνάμωσης, συμπερίληψης και ισότητας στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!