Η Red Bull προσπάθησε να «κλέψει» τον Νόρις από τη McLaren

Η Red Bull προσπάθησε να «κλέψει» τον Νόρις από τη McLaren
H Red Bull Racing προσέγγισε τον Λάντο Νόρις ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της στη Formula 1 δίπλα στον Μαξ Φερστάπεν, όπως αποκάλυψε ο ειδικός σύμβουλος Χέλμουτ Μάρκο.

Ο Λάντο Νόρις ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα της McLaren για τα επόμενα χρόνια, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη βρετανική ομάδα. Ο νεαρός Βρετανός είναι από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο σπορ και από μικρή ηλικία προσέγγισε αρκετά βλέμματα πάνω του, υπογράφοντας εν τέλει στη McLaren.

Ο ειδικός σύμβουλος της Red Bull Racing, αποκάλυψε στο ΟΕ24 πως η ομάδα του είχε συνομιλίες με τον Νορις προτού ο Βρετανός δεσμευθεί με τη McLaren. «Είχαμε συνομιλήσει μαζί του πριν εκείνος υπογράψει για πολλά χρόνια με τη McLaren. O Νόρις μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον πριν χρόνια. Αλλά ο Μαξ είναι ακόμα για εμένα ο κορυφαίος, διότι μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα αμέσως σε ένα μονοθέσιο σε οποιεσδήποτε συνθήκες δίχως να κάνει λάθη. Το απέδειξε στο Σότσι που παραλίγο να κερδίσει τον αγώνα. Έπρεπε απλά να μπει ένα γύρο πριν στα pit. Είμαι περήφανος που φέραμε τον Μαξ στα 16 του στη Formula 1. Ποτέ δεν με έκανε να αμφισβητώ πως ήταν ο καλύτερος. Είναι πάντοτε συγκεντρωμένος».

Η Red Bull Racing επέλεξε τον Σέρτζιο Πέρεζ για teammate του Μαξ Φερστάπεν στο 2021, με τον Μεξικανό να ανανεώνει τη συνεργασία του με την αυστριακή ομάδα για το 2022.

O Νόρις έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή χρονιά, έχοντας κατακτήσει 4 βάθρα και μία pole position. Στη βαθμολογία βρίσκεται στην 4η θέση με 139 βαθμούς.

Image credit: redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!