ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Πέτερ Σόλμπεργκ στο Gazzetta (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Πέτερ Σόλμπεργκ στο Gazzetta (vid)
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC μιλάει αποκλειστικά στο Gazzetta για το «Ράλι των Θεών» και τον ταλαντούχο γιο του, Όλιβερ!

Ήταν ένας από τους αγαπημένους οδηγούς του Ελληνικού κοινού, αφού εκτός από εντυπωσιακά γρήγορος, ήταν πάντα απίστευτα επικοινωνιακός. Ο λόγος για τον Πέτερ Σόλμπεργκ, τον παγκόσμιο πρωταθλητή ράλι του 2003, που βρίσκεται στη χώρα μας συνοδεύοντας τον γιο του και αγωνιζόμενο στη φετινή έκδοση του Εθνικού μας αγώνα, Όλιβερ.

Συναντήσαμε τον 46χρονο στο περιθώριο των δοκιμών στο περιθώριο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και συζητήσαμε αφ’ όλης της ύλης.

Για τις εμπειρίες του από τις επισκέψεις στην Ελλάδα και τη σπουδαία καριέρα του, που περιελάμβανε 13 νίκες σε ράλι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς και 52 βάθρα και 460 κερδισμένες ειδικές διαδρομές.

Petter Solberg

Ο Νορβηγός αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της επιστροφής του αγώνα μας στο καλεντάρι του WRC, στις προοπτικές που έχει για τα επόμενα βήματα της ζηλευτής καριέρας του ενώ προφανώς, επικεντρωθήκαμε στον «διάδοχό» του. Τον 19χρονο Όλιβερ που έχει προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο μπαμπάς Σόλμπεργκ αναλύει στο Gazzetta και στον Πάνο Σεϊτανίδη, τόσο τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες του Όλιβερ όσο και τις δικές του ανησυχίες όταν τον βλέπει να μάχεται στις ειδικές διαδρομές.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του «Χόλυγουντ», στο video που ακολουθεί!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!