Ο Ράσελ γνωρίζει για ποια ομάδα θα τρέχει το 2022

Στάθης Κοκκορόγιαννης
Ο Ράσελ γνωρίζει για ποια ομάδα θα τρέχει το 2022
Ο Τζόρτζ Ράσελ παραδέχθηκε πως γνωρίζει ποια θα είναι η ομάδα του το 2022 καθώς ενημερώθηκε για το μέλλον του πριν από το GP Βελγίου.

Ο Τζόρτζ Ράσελ είναι ο οδηγός που θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στο μετεγγραφικό παζάρι της σεζόν. Ο νεαρός Βρετανός, αναμένεται να οδηγεί για τη Mercedes το 2022, δίπλα στον 7 φορές παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον. Ο Ράσελ θα αντικαταστήσει τον Βάλτερι Μπότας, ο οποίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Κίμι Ράικονεν στην Alfa Romeo. O Μπότας είναι μέλος της Mercedes από το 2017 και έχει κατακτήσει έως τώρα 9 νίκες και 17 pole position.

O Ράσελ στο πλαίσιο του GP Ολλανδίας ρωτήθηκε και πάλι για το μέλλον του στη Formula 1 και δήλωσε πως δεν έχει κάτι νεότερο να πει. «Με τα δεδομένα που ισχύουν αυτήν τη στιγμή, δεν έχω κάτι νεότερο να πω. Δεν θα κάτσω να πω ψέματα ή να αποκρύψω την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω τίποτα να ανακοινώσω, αλλά γνωρίζω πού θα αγωνίζομαι του χρόνου, με ενημέρωσαν πριν από τον αγώνα στο Βέλγιο».

Ο Λιούις Χάμιλτον μίλησε για το ενδεχόμενο να έχει δίπλα του τον Ράσελ το 2022 και παραδέχθηκε πως ο συμπατριώτης του είναι το μέλλον. «Θα ήταν πολύ καλό. Ειλικρινά πιστεύω πως είναι πολύ καλός. Ο Τζόρτζ είναι τρομερά ταλαντούχος οδηγός, είναι ξεκάθαρο. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε από την προηγούμενη εβδομάδα είναι ο γύρος του στις κατατακτήριες. Ήταν εκπληκτικός. Πιστεύω πως είναι ταπεινός, έχει σωστή προσέγγιση. Ο Τζόρτζ είναι το μέλλον. Πρέπει όμως να συνεχίζω να στηρίζω τον οδηγό που είμαι σήμερα δίπλα του. Είμαι πάντα υποστηρικτικός προς τον Βάλτερι διότι έχουμε μια δουλειά να ολοκληρώσουμε. Κανείς δεν μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα μόνος του, πρέπει να το κάνουμε μαζί».

Ο Ράσελ κατέκτησε το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του στον αγώνα-παρωδία του Βελγίου με τη 2η θέση. Το αποτέλεσμα αυτό βοήθησε τη Williams να φτάσει τους 20 βαθμούς και πλέον έχει ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι της Alfa Romeo για την 8η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών.

Image credit: Williams

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!