Δύο Nissan NV300 Combi ενισχύουν το στόλο της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου

Δύο Nissan NV300 Combi ενισχύουν το στόλο της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου
Η Πολιτική Προστασία Ηπείρου ενίσχυσε το στόλο της με δύο ειδικά βαν Nissan NV300 Combi μέσω χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ.

Πρόσφατα η Πολιτική Προστασία Ηπείρου προμηθεύτηκε δύο Nissan NV300 Combi, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών της και πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ. Το νέο Nissan NV300 Combi έρχεται με ένα πακέτο μηχανολογικών και τεχνολογικών βελτιώσεων, με έμφαση στην ασφάλεια, την χρηστικότητα και την οικονομία. Συγκεκριμένα, στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ένα νέο κινητήριο σύνολο Euro 6D Full, μια αισθητικά βελτιωμένη εμφάνιση και πλήθος νέων τεχνολογιών, που προσφέρουν ακόμα περισσότερες ανέσεις και πρακτικότητα.

Πολυτέλεια και άνεση στο εσωτερικό

Για να βελτιωθεί η άνεση του οδηγού, η καμπίνα του NV300 έχει ανανεωθεί πλήρως. Τα εσωτερικά καθίσματα μπορούν να διαμορφωθούν με διάταξη 5, 6, 8 και 9 θέσεων για βέλτιστη ευελιξία, με πτυσσόμενο και αφαιρούμενο κάθισμα επιβατών και αναδιπλούμενα καθίσματα. Ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό με κουμπιά από σατινέ χρώμιο και σκούρο ανθρακί χρώμα, αντικατοπτρίζει το στυλ ενός επιβατικού αυτοκινήτου με premium εμφάνιση, ενώ ο αυξημένος χώρος αποθήκευσης που υπερβαίνει τα 88 λίτρα δίνει στο νέο NV300 μία από τις καλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης στην αγορά.

Εξωτερικά, το νέο NV300 ξεχωρίζει με μια δυναμική εμφάνιση χάρη στη νέα μάσκα interlock, ενός σχεδιαστικού στοιχείου που χαρακτηρίζει τη σειρά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan.

Στις επιπρόσθετες αναβαθμίσεις του εξωτερικού περιλαμβάνεται μια νέα μπροστινή μετώπη που πλαισιώνεται από νέους προβολείς LED και μια χαρακτηριστική “υπογραφή” Nissan με φώτα ημέρας. Εξίσου αξιοσημείωτη αλλαγή που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην εμφάνιση του NV300, αποτελεί η προσθήκη (προαιρετικά) ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών. Συνολικά, το νέο NV300 αντικατοπτρίζει την εικόνα της ευελιξίας και της αξιοπιστίας της Nissan, χάρη σε μια ισορροπία μεταξύ ισχύος, σταθερότητας και στιβαρότητας.

Βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία

Εκτός από την χαρακτηριστικά δυναμική εμφάνισή του, το NV300 επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποστήριξης στην οδήγηση (ADAS), για βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση. Ανάλογα με τις εκδόσεις, το νέο NV300 περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Distance Warning. Παράλληλα, σε επιλεγμένες εκδόσεις, το νέο NV300 προσφέρει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα, προσφέροντας επιπρόσθετα επίπεδα λειτουργικότητας και άνεσης που κάνουν τα ταξίδια ευκολότερα και πιο ευχάριστα. Οι λύσεις πολυμέσων υψηλής απόδοσης, υποστηρίζονται από μια οθόνη NissanConnect πολλαπλής αφής, μεγέθους 8 ιντσών.

Το νέο NV300 γίνεται ακόμα πιο δυνατό, χάρη στη διάθεση δύο επιλογών ισχύος του 2.0L dCi κινητήρα με 150 και 170 ίππους. Όλες οι εκδόσεις πληρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών Euro 6D Full της Ευρώπης. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας που επιτυγχάνει μεγαλύτερη ισχύ έως 170 ίππους και αυξημένη ροπή έως 380 Nm. Όπως όλα τα LCV της Nissan, το νέο NV300 Combi υποστηρίζεται από μια πανευρωπαϊκή εγγύηση 5 ετών / 160.000 χιλιομέτρων.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!