Οι οδηγοί της Formula 1 ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους (pics)

Πάνος Σεϊτανίδης
Οι οδηγοί της Formula 1 ψηφίζουν Ελλάδα για τις διακοπές τους (pics)
Τη χώρα μας έχουν επιλέξει για τις διακοπές τους δύο πιλότοι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Τα νησιά του Αιγαίου αποτελούν δημοφιλή προορισμό για τουρίστες προερχόμενους από κάθε άκρη της Ευρώπης, ανάμεσα στους οποίους συναντάμε και αρκετούς celebrities, ακόμα και οδηγούς από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1!

Μετά τη μάχη στην Ουγγαρία, η κορυφαία μορφή αγώνων παγκοσμίως διανύει πλέον το καλοκαιρινό της διάλειμμα. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους πιλότους είναι στις 27-29 Αυγούστου, με το θρυλικό Grand Prix του Σπα, στο Βέλγιο.

Έτσι, για ένα ακόμα καλοκαίρι και παρά την πύρινη δοκιμασία που ταλαιπωρεί πολλές περιοχές της χώρας μας, κάποιοι από τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου ήρθαν στην Ελλάδα για διακοπές.

Πρώτος ο οδηγός της Scuderia Ferrari, o Σαρλ Λεκλέρκ. Ο Μονεγάσκος «προειδοποίησε» μέσω social media για την έλευσή του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία εντός του ιδιωτικού αεροπλάνου της VistaJet, γράφοντας: «Ήρθε η ώρα να πάμε στη Μύκονο».

Πρόσθεσε και μία καρδούλα, έτσι για να δείξει την αγάπη του για την Ελλάδα και το συγκεκριμένο προορισμό τον οποίο είχε επισκεφτεί και πριν από δύο καλοκαίρια. Όσο για τον πληθυντικό, είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του Σάρλοτ – μοντέλο, influencer, φοιτήτρια αρχαιολογίας και κόρη γνωστού επιχειρηματία του Μονακό.

Charles Leclerc

Απ’ όταν έφτασε στα μέρη μας έχει δημοσιεύσει μόνο κάποιες ιστορίες στο Instagram αλλά έχει ήδη φωτογραφηθεί με πολλούς θαυμαστές του που σπεύδουν να τον δουν από κοντά.

Charles Leclerc

Εκτός από τους φίλους της F1 και της Ferrari, ο Λεκλέρκ συναντήθηκε και με τον γνώριμό του από τους αγώνες της Nazionale Piloti, Κώστα Μαστοράκη. Ο Έλληνας επιχειρηματίας είναι άλλωστε ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας των οδηγών της F1 στην Ελλάδα και συμμετέχει στην οργάνωση των περισσότερων αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δίνει αυτή.

Charles Leclerc

Όμως ο Λεκλέρκ δεν είναι ο μοναδικός πιλότος του φετινού grid που παραθερίζει στη χώρα μας. Τον ακολούθησε ο Τζορτζ Ράσελ της Williams, που όμως επέλεξε ένα άλλο νησί του Αιγαίου, τη Σαντορίνη.

Ο Βρετανός μας χαιρέτησε με μία φωτογραφία από την Οία, στην οποία τόνισε πως θα παραμείνει στην Ελλάδα για μία εβδομάδα, προτού «πιάσει δουλειά». Βλέπετε, μπορεί να μην αρχίζουν ακόμα οι αγώνες και τα εργοστάσια των ομάδων να είναι βάσει κανονισμών κλειστά, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να δουλέψουν στον τομέα της προετοιμασίας για να καλύψουν τυχόν… διατροφικές ατασθαλίες του Αυγούστου.

Αν και τουλάχιστον στη φωτογραφία που ανέβασε ο Ράσελ, τα μόνα που εντοπίζονται στο τραπέζι είναι ξηροί καρποί, νερό και φυσικά ο κρύος καφές τον οποίο απολαμβάνει παίζοντας… τάβλι. Κοινώς, έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου του Έλληνα!

George Russell

Αμφότεροι έλαβαν εκατοντάδες σχόλια, πολλά εξ αυτών από Έλληνες θαυμαστές τους. Αλλά όπως ήταν εύλογο, ο συνδυασμός τάβλι/καφές του Ράσελ, έχει «γεννήσει» και απολαυστικά σχόλια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αμφότεροι διαφημίζουν τη χώρα μας και τις ομορφιές της σε εκατομμύρια ακόλουθους.

George Russell

Τα τελευταία καλοκαίρια η Ελλάδα έχει αποτελέσει προορισμό και για άλλους οδηγούς της Formula 1. Λούις Χάμιλτον (δις) και Ντάνιελ Ρικιάρντο έχουν βρεθεί τα προηγούμενα καλοκαίρια στη Μύκονο ενώ τις ομορφιές του Αιγαίου απόλαυσε πριν μερικά χρόνια και ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!