Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα ο Κουαρταραρό

Επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα ο Κουαρταραρό
Ο Φάμπιο Κουαρταραρό μίλησε για τη προσέγγισή του στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς το MotoGP ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό προηγείται στο πρωτάθλημα του MotoGP έπειτα από 10 αγώνες με 152 βαθμούς. Η διαφορά που έχει από τον δεύτερο Ζοάν Ζαρκό είναι 34 βαθμοί, με τον Γάλλο της Yamaha να έχει 4 νίκες, ενώ ο συμπατριώτης του της Ducati καμία. Μάλιστα η Μ1 έχει αγωνιστικό προβάδισμα στις περισσότερες πίστες έως τώρα, έχοντας κερδίσει το 50% των αγώνων. Το πρωτάθλημα του MotoGP συνεχίζεται το τριήμερο 6-8 Αυγούστου με τον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα Red Bull Ring της Αυστρίας. Τα τελευταία χρόνια, η Ducati είναι πολύ δυνατή στη συγκεκριμένη διαδρομή και γι' αυτόν το λόγο Κουαρταραρό να κρατά μικρό καλάθι.

Ο νεαρός Γάλλος της Yamaha, στο πλαίσιο του GP Στυρίας, αποκάλυψε τη στρατηγική του για το δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς πλέον κυνηγά τον τίτλο. «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση. Πέρασα καλά στο καλοκαιρινό διάλειμμα και μου έκανε καλό που ξεκουράστηκα. Τώρα όμως θέλω να οδηγήσω και πάλι τη μοτοσικλέτα μου. Πλέον θα ακολουθήσω προσέγγιση αγώνα με τον αγώνα και δεν θα κοιτάζω τους βαθμούς. Θέλω να κάνω καλή δουλειά στην Αυστρία και στους δύο αγώνες. Ξέρουμε πως δεν είναι η ιδανική πίστα για εμάς, όμως στο παρελθόν έχουμε ανέβει στο βάθρο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθήστε όλη τη δράση του GP Στυρίας από το Gazzetta με τα LIVE στις κατατακτήριες και στον αγώνα.

Image credit: Yamaha

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!