Ο Βόλφ δεν αποκλείει μελλοντικές συγκρούσεις μεταξύ Χάμιλτον και Φερστάπεν

Ο Βόλφ δεν αποκλείει μελλοντικές συγκρούσεις μεταξύ Χάμιλτον και Φερστάπεν
Ο Τότο Βόλφ πιστεύει πως το ενδεχόμενο να δούμε ξανά επαφή ανάμεσα στους Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν είναι υπαρκτό.

Η σύγκρουση μεταξύ των Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν στο GP Μ. Βρετανίας αποτελεί το μεγάλο ζήτημα των τελευταίων ημερών. Οι δύο διεκδικητές του τίτλου είχαν το πρώτο μεγάλο συμβάν στον εναρκτήριο γύρο στη στροφή Κοπς και η μεταξύ τους μάχη έχει πάρει πλέον μια πιο άγρια μορφή.

Η αντιπαλότητα των δύο οδηγών άλλαξε επίπεδο μετά το GP Μ. Βρετανίας, με τον επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βόλφ, να μιλά στο motorsport.com και να εκφράζει την άποψή του για τη μελλοντική συμπεριφορά τους εντός πίστας. «Η μεταξύ τους ένταση έχει μεγαλώσει μετά το Σίλβερστον. Δεν είναι η τελευταία φορά που θα παλέψουν για θέση στην πίστα και ελπίζω μελλοντικά να μάχονται καθαρά. Αλλιώς θα δούμε επιπλέον συγκρούσεις. Στο Σίλβερστον έφτασαν σε σημείο όπου κανένας τους δεν ήθελε να υποχωρήσει από τη μάχη και έγινε ό,τι έγινε».

Στο GP Μ. Βρετανίας, η Mercedes έφερε ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων. Παρά το γεγονός πως δεν έκανε ριζικές αλλαγές στη W12, η βελτίωση απόδοσης ήταν αισθητή, ιδιαίτερα στις κατατακτήριες όπου ο Χάμιλτον σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο.

Νέα δοκιμασία στην Ουγγαρία

Ο επικεφαλής μηχανολογίας της Mercedes, Άντριου Σόβλιν, παραμένει συγκρατημένος για τις προοπτικές της ομάδας του στο GP Ουγγαρίας. Σε δηλώσεις του μετά το GP M. Βρετανίας τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί η ταχύτητα της Red Bull, παρά τη βελτίωση της Mercedes. «Το Ουγκαρόρινγκ είναι από τις δυνατότερες πίστες μας, αλλά θα ήταν αφελές εκ μέρους μας να πάμε εκεί και να περιμένουμε μια πολύ δυνατή απόδοση. Η Red Bull θα είναι πολύ δυνατή σε ένα σιρκουί που απαιτεί υψηλά επίπεδα αεροδυναμικής. Σίγουρα θα επιστρέψουν πολύ δυνατοί. Είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε, όμως είμαστε μεγάλη ομάδα και θα τα δώσουμε όλα. Με τόσο μικρή που είναι η διαφορά στη βαθμολογία, εάν πάμε στο καλοκαιρινό διάλειμμα όντας πρωτοπόροι θα ήταν φανταστικό».

Η δράση στη Formula 1 συνεχίζεται το αγωνιστικό τριήμερο 30 Ιουλίου με 1 Αυγούστου με το GP Ουγγαρίας. Μπορείτε να ακολουθήσετε όλη τη δράση στο Gazzetta, όπως επίσης τα LIVE σε κατατακτήριες και αγώνα.

Image credit: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!