Η McLaren φέρνει αναβαθμίσεις στην Ουγγαρία

Η McLaren φέρνει αναβαθμίσεις στην Ουγγαρία
Η McLaren θα τα δώσει όλα στη μάχη της με τη Ferrari, φέρνοντας ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων στον ερχόμενο αγώνα του GP Ουγγαρίας.

Η μάχη ανάμεσα στις McLaren και Ferrari στο 2021 θυμίζει εποχές όπου οι δύο ομάδες μάχονταν για νίκες και τίτλους. Φέτος μάχονται για την 3η θέση, μία ανάσα από το σημείο που θέλουν να βρίσκονται στη Formula 1.

Η μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία αυξομειώνεται συνεχώς στη φετινή σεζόν και έπειτα από 10 αγώνες τους χωρίζουν μόλις 15 βαθμοί. Η Ferrari είχε περάσει προσωρινά μπροστά στο GP Αζερμπαϊτζάν, όμως η McLaren κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση.

Στο GP Μ. Βρετανίας, ο Σάρλ Λεκλέρ βρέθηκε δύο γύρους μακριά από την πρώτη νίκη των «κόκκινων» από το 2019. Μέχρι τον αγώνα στο Σίλβερστον η Ferrari είχε βρεθεί στην πρωτοπορία για έναν γύρο στους τελευταίους 27 αγώνες.

Ο επικεφαλής της McLaren, Αντρέας Σάιντλ μίλησε μετά το τέλος του GP Μ. Βρετανίας για τη φετινή μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες και επιβεβαίωσε το πακέτο αναβαθμίσεων που θα φέρουν. «Δεν εκπλήσσομαι από τις επιδόσεις της Ferrari και τη βελτίωσή τους. Έχουν μια δυνατή ομάδα, δύο δυνατούς οδηγούς και τη δυνατότητα να αντιδρούν στα προβλήματα που έχουν. Θα είναι μια πολύ σκληρή μάχη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στην Ουγγαρία θα φέρουμε αναβαθμίσεις ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι φοβερό πως είμαστε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 163 βαθμούς. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς και είμαι πολύ χαρούμενος».

Στη συνέχεια ο Σάιντλ πήγε ένα βήμα παραπέρα και μίλησε μόνο με θετικά λόγια για την πορεία της ομάδας του έως τώρα. «Κοιτώντας πάντα τους εαυτούς μας, η διαφορά που είχαμε από τις Mercedes και Red Bull ήταν πολύ μικρότερη σε σχέση με πέρυσι. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Χαίρομαι επίσης για την διαφορά που δημιουργείται από τις ομάδες πίσω μας. Αυτό δείχνει την εξέλιξη του μονοθεσίου εντός της σεζόν».

Image credit: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!