Βολφ: Ο Χάμιλτον είναι το αντίθετο του βρόμικου οδηγού

Βολφ: Ο Χάμιλτον είναι το αντίθετο του βρόμικου οδηγού
Ο επικεφαλής της Mercedes Τότο Βολφ υπερασπίστηκε τον Χάμιλτον και τον τρόπο οδήγησής του

Το περιστατικό που συζητήθηκε περισσότερο στο GP Μ. Βρετανίας ήταν χωρίς αμφιβολία η σύγκρουση ανάμεσα στον Λιούις Χάμιλτον και τον Μαξ Φερστάπεν στον πρώτο γύρο του αγώνα. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν ο Φερστάπεν να βγει εκτός πίστας και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά ελαστικά -και μετά να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο- ενώ ο Χάμιλτον μετά την επανεκκίνηση κέρδισε τον αγώνα.

Το συμβάν αυτό δίχασε τον κόσμο της Formula 1 και πολλές απόψεις ακούστηκαν επ' αυτού. Κάποιοι από αυτούς που έριξαν το φταίξιμο στον Χάμιλτον τον κατηγόρησαν για «βρόμικη οδήγηση», με κυριότερο εκφραστή αυτής της άποψης τον Χέλμουτ Μάρκο της Red Bull, ο οποίος μάλιστα ζήτησε ποινή αποκλεισμού από έναν αγώνα για τον Βρετανό οδηγό.

Ο επικεφαλής της Mercedes Τότο Βολφ, όμως, έσπευσε να υπερασπιστή τον οδηγό του: «Όλοι έχουν την άποψή τους και αυτό είναι εντάξει. Όλοι κλίνουν προς μια άποψη σε τέτοια συμβάντα. Ακούγονται σχόλια σχετικά με την οδήγησή του, αλλά ο Λιούις είναι το αντίθετο από κάποιον οδηγεί βρόμικα. Νομίζω ότι είναι sportsman. Δεν έχουμε δει να προκαλεί σοβαρά συμβάντα. Και γι' αυτό διατηρεί την αυτοκυριαρχία του. Είδατε ότι το περιστατικό δεν τον ενόχλησε ιδιαίτερα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!