Το Goodwood Festival of Speed επέστρεψε και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά (vids)

Το Goodwood Festival of Speed επέστρεψε και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά (vids)
Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ταχύτητας επιστρέφει δριμύτερο και σε ζωντανή μετάδοση.

Το Goodwood Festival of Speed κάνει τη μεγάλη του επιστροφή, έπειτα από το 2019 και είναι πλήρως ανανεωμένο. Το διάσημο event ξεκινά σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Ιουλίου.

To Goodwood Festival of Speed εγκαινιάστηκε πίσω στο 1993 από τον Λόρδο Μάρτς και διεξάγεται στο δυτικό Σάσεξ της Αγγλίας. Αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς των φίλων των αγώνων, με το κοινό να ξεπερνά τις 100.000 ανά ημέρα. Ρεκόρ προσέλευσης είχαμε το 2003 όταν 158.000 κόσμος παρευρέθηκε. Έκτοτε το όριο προσέλευσης έχει περιοριστεί στις 150.000.

Το φεστιβάλ ταχύτητας αποτελεί το μεγαλύτερο του είδους του στην Μ. Βρετανία, αν όχι στην Ευρώπη, έχοντας μια τεράστια ποικιλία από δραστηριότητες τις οποίες απολαμβάνει το κοινό.

Από μοντέρνα μονοθέσια της Formula 1, έως και θρυλικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Μηχανές, εντυπωσιακά ζογκλερικά, παράξενα και μη, συντελούν ένα εντυπωσιακό γεγονός. Επιπλέον, οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν ή διαφημίζουν τα νέα τους μοντέλα στο Goodwood Festival of Speed.

Στο φετινό Goodwood Festival of Speed θα συμμετάσχει και η Ford με μια ακραία έκδοση της ολοκαίνουργιας Mustang Mach-E, η οποία φέρει νέες τεχνολογίες. Επιπλέον θα δούμε το ντεμπούτο του νέου Team Fordzilla P1, ένα αγωνιστικό πρωτότυπο που σχεδιάστηκε από τους ειδικούς της Ford, σε συνεργασία με την κοινότητα gaming.Ford Mustang Mach-E

Διαχρονικό γεγονός αποτελεί το Goodwood Hill, στο οποίο γίνεται καταμέτρηση χρόνου με κάθε πέρασμα αγωνιστικού. Οδηγοί νυν και πρώην της Formula 1, όπως και αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού δίνουν δυναμικό παρών, ενώ η off-road διαδρομή rally προσφέρεται για τα θρυλικά τετρακίνητα αυτοκίνητα.

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση το Goodwood Festival of Speed στο παρακάτω λινκ από το YouTube.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Goodwood στα παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!