Ο Νόρις φοβάται την ταχύτητα της Ferrari

Ο Νόρις φοβάται την ταχύτητα της Ferrari
O οδηγός της ΜcLaren, Λάντο Νόρις εξέφρασε το φόβο του πως η Ferrari μπορεί να είναι κατά πολύ ταχύτερη μελλοντικά.

Το 2021 μας προσφέρει μια τρομερή μάχη ανάμεσα σε McLaren και Ferrari θυμίζοντας σκηνικά από προηγούμενες δεκαετίες. Οι οδηγοί των δύο ομάδων δίνουν μάχες εντός πίστας και στη βαθμολογία τους χωρίζουν μόλις 12 βαθμοί έπειτα από οκτώ αγώνες.

Η McLaren έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα με δύο βάθρα έναντι ένα της Ferrari, με τη δυναμική να εναλλάσσεται ανάμεσα στους δύο. Από την άλλη, η ομάδα του Μαρανέλο έχει δύο pole position, η οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε νίκη στον αγώνα. Όμως όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Ferrari, Ματία Μπινότο, στόχος της ομάδας του δεν είναι να κερδίσει τη Ferrari.

Το GP Στυρίας μπορεί να ήταν ένα εξαιρετικό τριήμερο για τον Λάντο Νόρις, ο οποίος τερμάτισε σε μια άνετη 5η θέση, όμως αναγνώρισε την απειλή των «κόκκινων». Μετά τον αγώνα εξέφρασε την ανησυχία του για τους επόμενους αγώνες, αναγνωρίζοντας την υπεροχή της SF21, έναντι τις MCL35M.

«Ο αγώνας στη Γαλλία ήταν πολύ κακός γι’αυτούς. Έχουν φέτος τα πάνω τους και τα κάτω τους. Αλλά πολλές πίστες θα τους βολέψουν περισσότερο από εμάς. Ακόμα έχουν προβλήματα στις ευθείες αλλά είναι από τις καλύτερες ομάδες στις στροφές. Είναι πολύ κοντά στη Mercedes και αποτελούν προς το παρόν μεγάλη απειλή. Μας έχουν κερδίσει πολλές φορές στις κατατακτήριες και έχουν πάρει δύο pole position. Αυτό δείχνει τη δυναμική τους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε τον επερχόμενο αγώνα της Αυστρίας, στο οποίο ανησυχεί πως εάν δεν έχουν σοβαρά προβλήματα μπορεί η Ferrari να τους κερδίσει. «Όταν θα λύσουν τα προβλήματά τους, θα πετάνε. Υπό ορισμένες συνθήκες μπορούμε να πούμε πως έχουν καλύτερο μονοθέσιο από εμάς. Αν είχαν ξεκινήσει ακριβώς πίσω μας θα είχαν τερματίσει μπροστά μας και αυτό με ανησυχεί για τον επόμενο αγώνα».

H Formula 1 συνεχίζεται με το GP Αυστρίας το τριήμερο 2-4 Ιουλίου. Μην χάσετε όλη τη δράση μαζί με το LIVE του Gazzetta στις κατατακτήριες του Σαββάτου και στον αγώνα της Κυριακής.

Image credit: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!