Συνέχεια στην Πάτρα για το IAME Series Greece

Πάνος Σεϊτανίδης
Συνέχεια στην Πάτρα για το IAME Series Greece
Ο δεύτερος γύρος της σεζόν του 2021 διεξάγεται στην πίστα Kartmania στα Βραχναίικα

Μετά την εντυπωσιακή από πλευράς θεάματος και συμμετοχών πρεμιέρα του 2021 στο Kartodromo, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι!

Το πεδίο μάχης των ταλαντούχων «warriors» της ελληνικής εκδοχής του θεσμού που διεξάγεται σε κάθε άκρη του πλανήτη, μεταφέρεται στην Πάτρα και συγκεκριμένα, στην φιλόξενη πίστα Kartmania.

Την Κυριακή 27/6 όλα τα βλέμματα των φίλων του karting θα είναι στραμμένα στα Βραχναίικα, για τον αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Αχαΐας Αθλητισμού–Εθελοντισμού και Ολυμπισμού.

IAME Series Greece

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος της OMAE (e-omae-epa.gr) είναι ακόμα ανοιχτή και με τις έως τώρα ενδείξεις, προβλέπεται συνωστισμός και στις τέσσερις κατηγορίες (X30 MINI, X30 JUNIOR, X30 SENIOR και X30 MASTER), με το τοπικό στοιχείο να αναμένεται να είναι όπως συνήθως έντονο!

Όλα αυτά, με τους οδηγούς να διεκδικούν όχι μόνο τους τίτλους αλλά και ένα από τα οκτώ εισιτήρια πρόκρισης στου Παγκόσμιους Τελικούς που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πίστα της Άντρια.

IAME Series Greece

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!