Η πρώτες εικόνες του νέου Opel Astra

Η πρώτες εικόνες του νέου Opel Astra
Η Opel έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του επερχόμενου εξηλεκτρισμένου Astra.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την προσοχή στη λεπτομέρεια για το νέο Opel Astra, που αποτυπώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Επιπλέον, προαναγγέλλει το μέλλον των επιβατικών της αυτοκινήτων, που αναμένεται ηλεκτρικό.

H στρατηγική εξηλέκτριση της Opel παίρνει σάρκα και οστά, με τη νέα γενιά του Astra να είναι η αρχή. Ο CEO της Opel, Μίχαελ Λοσέλερ μίλησε για την επεργόμενη γενιά Astra: «Το μελλοντικό Astra θα ανοίξει ένα συναρπαστικό, νέο κεφάλαιο στην 30χρονη ιστορία του μικρομεσαίου μοντέλου μας. Είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη γενιά του Opel Astra θα δημιουργήσει ισχυρή εντύπωση και θα προσελκύσει πολλούς νέους πελάτες στη μάρκα».

Opel Astra

Ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών στο Opel Vizor

Το κυρίαρχο εξωτερικό σχεδιαστικό στοιχείο είναι μία εξέλιξη του Opel Vizor που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Mokka. Η νέα μάσκα, που αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της Οpel, εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα, ενσωματώνοντας τεχνολογίες, όπως οι πολύ λεπτοί προβολείς Intelli Lux LED. Στο πίσω τμήμα, το όνομα του νέου Astra τοποθετείται στο κέντρο της επιφάνειας της πίσω πόρτας.

Opel Astra

Επόμενη γενιά Pure Panel με ενιαίες κρυστάλλινες επιφάνειες

Η ίδια γερμανική ακρίβεια εφαρμόζεται σε όλο το εσωτερικό. Η επόμενη γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel. Ενιαίες κρυστάλλινες επιφάνειες, συνδυάζει την ενσωμάτωση του Opel Vizor, με δύο ευρείες οθόνες όπου προβάλλονται οι σημαντικότερες πληροφορίες με προσανατολισμό προς το οδηγό. Το εσωτερικό της καμπίνας ενισχύεται περαιτέρω από το σχήμα, την υφή και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο προηγμένο τιμόνι και τα εμπρός καθίσματα.

Opel Astra

Η επόμενη γενιά Astra που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στο Rüsselsheim, θα διατίθεται με τη μορφή ενός πεντάθυρου hatchback και μιας ευέλικτης έκδοσης Sports Tourer. Αποτελεί την αρχή της εξηλέκτρισης της γκάμας της Opel και αναμένεται να περάσει στην παραγωγή αργότερα μέσα στο έτος.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!