Ο Γκασλί λυπήθηκε τον Χάμιλτον στο Μονακό

Ο Γκασλί λυπήθηκε τον Χάμιλτον στο Μονακό
Ο Πιέρ Γκασλί παραδέχθηκε πως ήταν επίπονο το να βλέπει το Λιούις Χάμιλτον να τον ακολουθεί ανήμπορος να τον προσπεράσει στο Μονακό.

Η 6η θέση του Πιέρ Γκασλί στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου ήταν η καλύτερη επίδοση του στο 2021 με την 6η θέση. Το Μονακό αποτελούσε ένα πολύ δυνατό σημείο για την ομάδα τα τελευταία χρόνια και το απέδειξε και φέτος. Η στρατηγική της ομάδας ήταν εξαιρετική, καθώς κράτησε σε όλο τον αγώνα πίσω του τον Πρωταθλητή Λιούς Χάμιλτον. Ο Βρετανός είχε έναν πολύ κακό αγώνα, χάνοντας την πρωτοπορία μάλιστα στο Πρωτάθλημα.

Το θέαμα αυτό μπορεί να έφερε χαμόγελα στον Γκασλί για το αποτέλεσμα, καθώς εκτέλεσαν άψογα τη στρατηγική τους. Στη συνέντευξη Τύπου για το GP Αζερμπαϊτζάν, ο Γάλλος αναφέρθηκε στο Μονακό.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα στο Μονακό γιατί ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είναι μια πολύ δύσκολη πίστα τόσο για τους οδηγούς αλλά και τα μονοθέσια, καθώς χρειαζόμαστε μια τέλεια προετοιμασία. Καταφέραμε να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Χάμιλτον και το γεγονός πως κόλλησε πίσω του καθ’ολη τη διάρκεια των 78 γύρων: «Τον έβλεπα συνεχώς στον καθρέφτη μου. Λυπήθηκα για εκείνον γιατί είχε κολλήσει πίσω μου σε όλο τον αγώνα. Δεν υπήρξε καμία ευκαιρία για εκείνον να με περάσει. Εξεπλάγην όταν τον είδα να μπει πριν από εμάς για αλλαγή ελαστικών. Ήταν λάθος τους. Στη τελική όμως καλύτερα για εμάς, πήραμε βαθμούς σε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα».

Η Alpha Tauri οδεύει στον έκτο αγώνα της σεζόν για το 2021 όντας στην 6η θέση στη βαθμολογία με 18 βαθμούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!