Ταμπάκος: «Φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Πετρούνιας»

Ταμπάκος: «Φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Πετρούνιας»

bet365

Ο «ασημένιος» Ολυμπιονίκης του 2000 και "χρυσός" του 2004 στους κρίκους, ο Δημοσθένης Ταμπάκος, μιλάει στο Gazzetta για την μεγάλη πρόκληση του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.

Το 2000 στο Σίδνεϊ κρέμασε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους και το 2004 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο Δημοσθένης Ταμπάκος, με τα 2 Ολυμπιακά μετάλλια στους κρίκους, στο αγώνισμα του Λευτέρη Πετρούνια, μίλησε στο Gazzetta για τον φίλο του και τον έρχισε φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

«Ο Λευτέρης αυτή τη στιγμή νομίζω είναι στην καλύτερη σωματική και ψυχική κατάτασταση της καριέρας του. Στην Ντόχα όπου πήρε το Ολυμπιακό εισιτήριο είδα τον καλύτερο Λευτέρη που έχω δει ποτέ. Μέχρι την επόμενη φορά βέβαια. Είναι το φαβορί για το χρυσό.

πε

Ελπίζω να πάρει ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο και να είναι το χρυσό. Να με ξεπεράσει. Πέρασε δύσκολα μετά από την επέμβαση στον ώμο αλλά είναι και πάλι εδώ πολύ δυνατός. Σου ξαναλέω είναι στην καλύτερη κατάσταση που τον έχω δει», σημειώνει ο Ταμπάκος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θ' αγωνιστεί το Σάββατο (10:35-11:00) στον προκριματικό και στις 2 Αυγούστου θα διεκδικήσει στον τελικό το 2ο χρυσό του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα