met gala

Met Gala: Αθλητισμός και μόδα ενώθηκαν ξανά

Πηνελόπη Γκιώνη

Ο αθλητισμός έχει θέση παντού και κορυφαίες αθλήτριες το δείχνουν καθημερινά. Αυτή τη φορά, με τις εμφανίσεις τους σε ένα από τα δημοφιλέστερα event μόδας του κόσμου: Met Gala.

«Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν η άννα Γουίντουρ μας κάλεσε και τους τρεις μας», έγραψε στη λεζάντα μίας φωτογραφίας που ανέβασε με τον σύζυγό της και τη φουσκωμένη κοιλιά της η σταρ του τένις Σερένα Γουίλιαμς, αναφερόμενη στο Met Gala.

Η θρυλική τενίστρια με αυτό τον τρόπο επέλεξε να ανακοινώσει σε όλους πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μετά την κόρη της Ολυμπία, με ένα καρουζέλ φωτογραφιών που φαίνεται η ίδια να φορά ένα κομψό φόρεμα και η φουσκωμένη κοιλιά της να είναι εμφανής. Με αυτή την εμφάνιση, έδωσε το παρών και στο δημοφιλές event μόδας «Met Gala», στο οποίο η Αμερικανίδα σταρ έχει βρεθεί ξανά.

Η ανακοίνωση της Αμερικανίδας μας έκανε να εμπεδώσουμε πως ο κύκλος της στο τένις έχει μάλλον κλείσει δια παντός και πως έχει ήδη αφιερωθεί στη ζωή της έξω από αυτό.

Η νικήτρια των 13 Γκραν Σλαμ τίτλων, όμως, δεν ήταν η μοναδική εκπρόσωπος του αθλητισμού που είχε προσκληθεί στο δημοφιλές event. Η Αμερικανίδα επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια του WNBA, Μπρίτνεϊ Γκράινερ, παρευρέθηκε στο γκαλά μαζί με τη σύζυγό της.

Η νεαρή Ολυμπιονίκης του σκι, Αϊλίν Γκου, που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ αλλά αγωνίζεται για την Κίνα, βρέθηκε επίσης στο event.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]