bolei_iaponia_
03/02/2026
ΒΟΛΕΙ

Βόλεϊ: Γυναίκα διαιτητής είδε να της ζητάνε «συγγνώμη» με τον πιο απίθανο τρόπο

Βασιλική Μπαρτζιώτη

Ο Γιούτζι Νισίντα χτύπησε καταλάθος γυναίκα διαιτήτρια και ζήτησε «συγγνώμη» με έναν απίστευτο τρόπο.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google

Στο All Star Event της SV League στην Κόμπε, ο Γιούτζι Νισίντα πήρε τα εύσημα για τον τρόπο που απολογήθηκε στη διαιτήτρια της αναμέτρησης όταν την χτύπησε καταλάθος.

Κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού σερβίς στο ημίχρονο, η μπάλα κατέληξε πάνω στη γυναίκα, όμως η αντίδραση του Ιάπωνα βολεϊμπολίστα ήταν άμεση. Ο ίδιος πήρε φόρα και γλίστρησε προς το μέρος της, σταμάτησε μπροστά της, γονάτισε και υποκλίθηκε επανειλημμένα, ζητώντας συγγνώμη.

Η ίδια η διαιτήτρια, ανταπέδωσε αυτούς τους χαιρετισμούς, με το στιγμιότυπο να γίνεται αμέσως viral και το κοινό να αποθεώνουν τη στάση του 26χρονου αθλητή. Η κίνησή του αυτή παρέπεμπε στο «ντογκέζα», μία καθιερωμένη κίνηση με την οποία οι ιάπωνες ζητούν συγγνώμης, που εκφράζει ειλικρινή μεταμέλεια, αλλά και σεβασμό.

Για την ιστορία, ο Νισίντα, αρχηγός των Osaka Bluteon, φρόντισε να κλείσει ιδανικά τη βραδιά οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 3-0 και αναδείχθηκε MVP.

Δείτε το βίντεο

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]