pesiridou elisavet
03/03/2024
ΣΤΙΒΟΣ

Πεσιρίδου στο GWomen: «Κόλλησα στην εκκίνηση όμως το θέμα είναι πως βγήκα υγιής»

Πηνελόπη Γκιώνη

Χαρούμενη φεύγει από τη Γλασκόβη και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια των 60μ με εμπόδια, Ελισάβετ Πεσιρίδου.

Αποστολή στη Γλασκόβη: Πηνελόπη Γκιώνη

Ήρεμη και ικανοποιημένη εμφανίστηκε στη μεικτή ζώνη της Emirates Arena η πρωταθλήτρια των εμποδίων, Ελισάβετ Πεσιρίδου, μετά την εμφάνισή της στα προκριματικά των 60μ με εμπόδια που τερμάτισε σε 8.28 και κατέλαβε την έκτη θέση στη σειρά της, μένοντας εκτός ημιτελικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο GWomen, το σημαντικό είναι πως βγαίνει από τη την κούρσα υγιής και πως τουλάχιστον η κούρσα βγήκε στα μέτρα της:

«Τον είχα στο πλάνο μου τον κλειστό, έμεινα σταθερή στις επιδόσεις μου φέτος αλλά "έκατσα" λίγο στην εκκίνηση. Είδα τη διπλανή μου που κουνήθηκε και όταν έφυγα περίμενα πως θα γίνει ανάκληση και δεν έγινε, οπότε ήταν σα να άρχισα ξανά στην κούρσα. Όμως δεν πειράζει, το θέμα είναι ότι βγήκα υγιής από αυτή την κούρσα και νιώθω καλά, δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένη.

Τώρα, θα κοιτάξουμε τον ανοιχτό και συγκεκριμένα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που είναι και ο πρώτος στόχος και έπειτα, βέβαια, το Παρίσι. Θέλω να είμαι υγιής πρώτα απ' όλα».

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]