ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον: Πέταξε την περούκα της πριν την κούρσα και εξηγεί τον συμβολισμό πίσω από την κίνηση
12/07/2023
ΣΤΙΒΟΣ

ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον: Πέταξε την περούκα της πριν την κούρσα και εξηγεί τον συμβολισμό πίσω από την κίνηση

Πηνελόπη Γκιώνη

Το παλιό της «εγώ» πέταξε μαζί με την περούκα της, η ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον όπως εξήγησε σχετικά με την κίνησή της που συζητήθηκε.

Η κίνηση της δημοφιλούς σπρίντερ ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον να πετάξει την περούκα της λίγο πριν την εκκίνηση, στον τελικό των 100μ. των αμερικανικών trials, προκάλεσε αίσθηση και δημιούργησε ερωτηματικά.

Ενώ όλες οι σπρίντερ, που θα έτρεχαν στον τελικό των 100μ. γυναικών, βρίσκονταν στην εκκίνηση έτοιμες να λάβουν θέσεις στους βατήρες τους, ο εκφωνητής τις παρουσίαζε με την κάμερα να εστιάζει κάθε φορά στο πρόσωπο τον οποίο προσφωνείται. Όταν ήρθε η στιγμή της ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον, αποφάσισε αντί να χαιρετήσει το κοινό όπως είθισται, να πιάσει την περούκα που φορούσε και να την πετάξει επιδεικτικά προς τα πίσω.

«Ο λόγος για τον οποίο έκανα αυτή την «αποκάλυψη» της περούκας είναι γιατί την τελευταία φορά είχα πορτοκαλί μαλλιά, σαν την περούκα. Ήθελα να δείξω ότι είμαι ακόμα αυτό το κορίτσι αλλά είμαι καλύτερη, πιο δυνατή και σοφή», εξήγησε στο Real Talk with Tee και συνέχισε: «Έπρεπε να αποβάλλω το παλιό και να παρουσιάσω το καινούργιο».

Η Ρίτσαρντσον είναι εξαιρετικά δημοφιλής για το ελεύθερο πνεύμα της, αν και αυτό συχνά της έχει στοιχίσει επαγγελματικά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς λόγω χρήσης μαριχουάνας, απογορευμένης από τη WADA ουσία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ρίτσαρτνσον στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ έτρεξε ένα εντυπωσιακό 10.70 στα 100μ., κέρδισε και θα αγωνιστεί στο ερχόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη. Η ίδια έτρεξε και 21.94 στα 200μ..

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]