Η Ελευθερία Πλευρίτου
17/02/2024
ΠΟΛΟ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Στην All Star ομάδα η Ελευθερία Πλευρίτου, δεύτερη σκόρερ η Νίνου

Πηνελόπη Γκιώνη

Στην All Star ομάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου μπήκε η Ελληνίδα διεθνής του πόλο, Ελευθερία Πλευρίτου μετά από μία εξαιρετική εμφάνιστη στη Ντόχα ενώ η Ειρήνη Νίνου αναδείχθηκε δεύτερη σκόρερ του τουρνουά!

Το βασικό και πολύτιμο μέλος της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, Ελευθερία Πλευρίτου, ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν και παρακολούθησαν τοους αγώνες στο Παγκόμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στην Ντόχα ως μία από τις καλύτερες παίκτριες της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το πέρας των αγώνων όλοι οι δημοσιογράφοι δημιουργούν την All Star ομάδα η οποία απαρτίζεται από παίκτριες διάφορων χωρών που μαζί θα δημιουργούσαν την πιο δυνατή ομάδα. Μέσα σε αυτές, βρέθηκε δικαιωματικά και η Ελευθερία Πλευρίτου η οποία έκανε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο τουρνουά, όπως κάθε φορά. Μαζί με την Πλευρίτου στην ομάδα βρίσκεται η τερματοφύλακας της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας (ΗΠΑ), Ασλεϊ Τζόνσον, και η συμπαίκτριά της Τζένα Φλιν ενώ επίσης είναι η η Ισπανία Μάισα Γκαρθία, η Ουγγαρέζα Ρίτα Κεσζθέλι, η Νεοζηλανδή Μόργκαν ΜακΝτοάουολ και η Ολλανδή Σιμόν βαν ντε Κρατς.

Παράλληλα, η νεαρή Ειρήνη Νίνου ήταν η δεύτερη σκόρερ του τουρνουά με 24 γκολ σύνολο, πίσω μόνο από τη Νεοζηλανδή ΜακΝτοάουολ.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η Εθνική πόλο των γυναικών κατετάγη 4η στον κόσμο, μετά από μερικά εκπληκτικά ματς στα οποία έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]