Η Μορφούλα Ντώνα

Μορφούλα Ντώνα στο GWomen: «Θα ενθαρρύνω τον γιο μου να κάνει πρωταθλητισμό»

Η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Μορφούλα Ντώνα μίλησε στο Gazzetta Women με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας για τον γιο της, αλλά και τη μαμά της.

Ενιώθε μαμά πριν καν γίνει μαμά. Βλέπετε, η Μορφούλα Ντώνα στη σχολή που έχει για την ρυθμική Γυμναστική είχε καθημερινή τριβή με μικρά κορίτσια. Ετσι όταν ήρθε ο Απόλλωνας στη ζωή της ήταν έτοιμη.

Φυσικά όπως λέει και η ίδια γελώντας «θα ήθελα λίγο χρόνο παραπάνω. Να κάνω επιτέλους ένα μπάνιο με την ησυχία μου». Η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ μας φιλοξένησε στην R.G. Academy και μεταξύ άλλων μας μίλησε για την μητρότητα και αν θα... σπρώξει τον Απόλλωνα στον πρωταθλατισμό.

«Σίγουρα θα τον ενθαρρύνω. Στο άθλημα που του αρέσει και σε αυτό που έχει έφεση», μας είπε η Μορφούλα Ντώνα και πρόσθεσε λέγοντας πως «αυτό που θα του πω είναι να έχει πείσμα, να επιμένει και να ονειρεύεται».

Οσο για τη συμβουλή που έχει κρατήσει από τη μαμά της; «Εμαθα πως είμαι δυνατή και μπορώ να πετύχω τα πάντα. Πως ό,τι βάλω στο μυαλό μου μπορώ να το κάνω στη ζωή μου. Την ευχαριστώ για όλα όσα μου έμαθε»

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]