Αποστολή στη Λισαβόνα: Πηνελόπη Γκιώνη, Βασιλική Μπαρτζιώτη
Το Gazzetta Women παρέα με τη Novibet βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό του Women’s Champions League στη Λισαβόνα. Η Άρσεναλ κατάφερε να επαναλάβει το θρίαμβο του 2007, κατακτώντας τον τίτλο μετά από 18 χρόνια. Οι Αγγλίδες επικράτησαν 1-0 της Μπαρτσελόνα ύστερα από γκολ της Μπλακστένιους στο 74ο λεπτό.
Από τη μεριά τους οι Καταλανές, αδυνατούσαν να βρουν λύσεις απέναντι σε μια πολύ σφιχτή άμυνα, ωστόσο μια επίθεσή τους ίσως να μπορούσε να αποβεί μοιραία για τις τυπικά γηπεδούχες. Η τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ντάφνε φαν Ντόμσελααρ κατέβασε κυριολεκτικά ρολά καταφέρνοντας να κρατήσει την εστία της ανέπαφη στο πιο ιστορικό ματς για τον αγγλικό σύλλογο την τελευταία δεκαετία.
Με την υποστήριξη της Novibet, το Gazzetta ταξιδεύει στη Λισαβόνα για τον τελικό του UEFA Women’s Champions League – εκεί όπου γράφεται η ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών.