F1 - Πιάστρι: «Δεν περίμενα να είμαι πίσω από μια Ferrari»
Αντίθετα στα προγνωστικά αλλά και σε όσα είχαμε δει στις κατατακτήριες δοκιμές, η pole position του Grand Prix Ουγγαρίας δεν πήγε στην McLaren, αλλά στη Ferrari και τον Σαρλ Λεκλέρ. Ο Όσκαρ Πιάστρι κλήθηκε να σχολιάσει πώς οι συνθήκες στην πίστα επηρέασαν την απόδοση του MCL39 από το Q1 έως το Q3.
«Νομίζω ότι ο άνεμος άλλαξε πολύ τα πράγματα. Ακούγεται αξιολύπητο να τα ρίχνεις στον άνεμο, όμως άλλαξε εντελώς κατεύθυνση από το Q2 στο Q3 και αυτό σήμαινε ότι η αίσθηση σε αρκετές στροφές ήταν εντελώς διαφορετική. Ο πρώτος μου γύρος στο Q3 ήταν άθλιος, γιατί δεν το είχα συνηθίσει. Ο δεύτερος νόμιζα ότι ήταν αρκετά καλύτερος, όμως ήταν ακόμα πιο αργός. Είναι δύσκολο να βγάλεις συμπεράσματα υπό αυτές τις συνθήκες. Ίσως δεν ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να κάνουμε, όμως ένιωσα έκπληξη που δεν μπορέσαμε να είμαστε πιο γρήγοροι. Η δεύτερη θέση στην εκκίνηση είναι πάντως ένα θετικό αποτέλεσμα».
It's a front-row start for OP81! 👏#McLaren | #HungarianGP 🇭🇺 pic.twitter.com/axSlXboZlI
— McLaren (@McLarenF1) August 2, 2025
Για την απόδοση του Λεκλέρ, ο Αυστραλός είπε: «Ο Σαρλ ήταν γρήγορος όλο το διήμερο και σήμερα το πρωί ήταν πιο κοντά σε εμάς απ' ό,τι περιμέναμε. Τα πράγματα άλλαξαν λίγο και έκανε πολύ καλή δουλειά. Μπράβο του, δεν περίμενα να είμαι δεύτερος πίσω από μία Ferrari».
Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!